Laaja-alainen energeettisen pohjaverkon eheytys

Energeettisessä kehossasi on monta erilaista energeettistä järjestelmää, jotka ovat yhteyksissä toisiinsa. Näitä kaikkia järjestelmiä kannattelee energeettinen pohjaverkko, jota alitajuntaiset pelot ja vääristyneet uskomukset triggeröityessään repivät hajalle. Tällöin tuki energeettisille järjestelmille heikkenee sitä enemmän, mitä repaleisempi pohjaverkko on. Tämän seurauksena energiakanavat eli meridiaanit vajoilevat eli menevät epäkuntoon herkästi alitajunnan vääristymien triggeröityessä, jolloin ne eivät jaksa pitää yllä tärkeitä tehtäviään kehossasi; chakrat tukkeutuvat, mikä aiheuttaa niin fyysistä, psyykkistä kuin henkistäkin oireilua; aura repeilee, eikä tällöin jaksa suojata sinua sillä tavoin kuin sen tehtävä olisi sinua suojata, jne.

Energeettinen pohjaverkko on yhtä kuin sisäinen lapsesi, jota traumat haavoittavat. Sisäinen lapsesi on sielunhistoriasi aikana tapahtuneissa rankoissa tilanteissa luonut valtavan määrän pelkoja ja vääristyneitä uskomuksia suojakseen. Näitä on meillä kaikilla valtava määrä, usein ilman, että olisimme siitä itse laisinkaan tietoisia. Oireilemme ja kipuilemme niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisestikin ymmärtämättä ollenkaan, mistä tämä oireilu ja kipuilu tulee. Se tulee näistä alitajunnan vääristymistä, joiden kautta estämme itseämme onnistumasta itsellemme tärkeissä asioissa; ja mitä voimakkaammin itseämme estämme, sitä voimakkaammin kipuilemme. Ja nämä vääristymät triggeröityessään koko ajan energeettisen kehosi pohjaverkkoa rikkovat.

Alitajunnan vääristymiä on meillä kaikilla kokonaisen vääristymävuoren verran. Jotta pohjaverkko pääsee kaikkia energeettisiä järjestelmiä kannattelemaan, on tämä koko pohjaverkkoasi rikkova vuori saatava purettua pois sen ohella, kun verkkoa aletaan eheyttää kursimalla sitä kasaan. Tämä työ niin alitajunnan vääristymien purkamisen kuin verkon eheytyksenkin näkökulmasta vaatii pitkäjänteistä työtä. Ihmisellä, joka ei ole vielä aloittanut vääristymiensä todellista purkamista (juuri) laisinkaan, vääristymävuoren purkaminen ja pohjaverkon eheytys kestää usein kahdesta jopa kahteen ja puoleen vuotta. Jos taas olet vääristymiäsi jo enemmän purkanut, voi riittää vuoden tai jopa vähän sen alle kestoinen aktiivinen eheytystyö. Tämä työ vaatii päivittäisiä toimia; ja sen vuoksi se vaatii paljon niin itseltäni hoitajana kuin sinultakin hoidon vastaanottajana. Vaikka työ niin valitessasi tehdään ikään kuin puolestasi, olet silti hoitoprosessissa aktiivinen toimija, sillä sinun kehosi on se, jonka tehtävä on päästää kaikesta painolastista prosessien kuluessa irti. Saat irtipäästämiseen tukea, mutta lopulta se olet sinä itse, joka irtipäästämistyön tekee, sillä sitä ei kukaan voi tehdä puolestasi.

Kun pohjaverkkosi on eheä, on kehollasi täysi kapasiteetti käytössään korjata itse itseään. Meridiaanisi pysyvät energeettisen kehosi syvällisillä tasoilla kauniisti paikoillaan kohdistuipa sinuun ulkoapäin tai kehosi sisäisistä prosesseista mitä tahansa, chakrasi toimivat tukkeutumatta, aurasi suojaa sinua kuin panssari, pysyt maadoittuneena jne., mistä hyvä olo ja terveys pohjimmiltaan muodostuu. Kipu ja muut oireet, masentuneisuus, itsetunnon haasteet tai mikä tahansa muu suuresti elämääsi vaikuttava syntyy energeettisten järjestelmiesi epätasapainotiloista. Pohjaverkon eheytyksen jälkeen nämä järjestelmät syvällisellä tasolla pysyvät tasapainossa, jolloin sairastumisriskisi käytännössä putoaa nollaan.

Jos sinua kiinnostaa ryhtyä näin syvälliseen työhön kanssani, olethan yhteydessä minuun sähköpostitse info@kirsik.net, niin sovimme keskusteluajan, jossa käymme sinun henkilökohtaisia tarpeitasi ja hoidon toteutusta tarkemmin läpi. Pohjaverkon eheytystyön hinta ja pituus ovat yksilöllisiä riippuen siitä, missä kohtaa juuri nyt olet tässä työssä menossa. Määritän nämä sinulle lihastestauksen avulla. Eheytystyö kokonaisuudessaan toteutetaan kaukohoitona, eli sinun ei hoitoa saadaksesi tarvitse mennä minnekään, vaan otat hoidon vastaan päivittäin oman kotisi rauhassa tai missä milloinkin oletkaan. Eli hoito muotoutuu osaksi sinun elämääsi, eikä toisinpäin – mikä näin pitkäjänteisessä työssä on välttämätöntäkin.

Yhteydenottoasi odotellen, Kirsi