Hinnasto

Fyysinen hoitosessio 90min

Puolentoista tunnin kestoinen hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Saatavilla myös sarjakortteja: 3 x 90min 359€ ja 5 x 90min 549€. Hoitoajan voit varata täältä

139€

Kaukohoito 90min

Etänä toteutettu täysin fyysistä hoitoa vastaava hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Fyysistä hoitoa vastaavat sarjakortit saatavilla myös kaukohoitoon. Hoitoajan kaukohoitoon voit varata täältä

139€

Stressi pois -taso 1 -ryhmäkaukohoito

Ryhmäkaukohoito, jonka teho kehollisen stressin helpotuksessa on yhtä hyvä kuin yksilöhoidon, mutta maksaa vain murto-osan yksilöhoidon hinnasta. Ehdottomasti EDULLISIN TAPA saada kehosi stressitilaa helpotettua! Tämä hoito tulee olla tehtynä ennen tason 2 ja 3 Stressi pois -hoitoja. Tulevat ryhmähoidot: 19.5. klo 18-19.30 (ilmoittautuminen täällä). 

20€

Stressi pois -taso 2 -ryhmäkaukohoito

Tämä on jatkohoito tason 1 Stressi pois -ryhmäkaukohoidolle. Hoidossa työstetään jotain erityistä energeettistä epätasapainotilaa, joka mainitaan päivämäärän ohessa. Osallistuaksesi tähän hoitoon sinun tulee ENSIN OSALLISTUA TASON 1 STRESSI POIS -RYHMÄHOITOON. 

Tulevat tason 2 Stressi pois -ryhmähoidot: 

23.5. klo 19-20.30 - munuainen; elinvoima, syvä väsymys, hartioiden/lantion psoas-lihaksen jäykkyys/kipuilu (ilmoittautuminen täällä)

20€

Stressi pois -taso 3 -ryhmäkaukohoito

Tämä on jatkohoito tason 2 Stressi pois -ryhmäkaukohoidoille. Tason 3 hoidoissa työstetään kaikista haastavimpia ja syväluotaavimpia energeettisiä epätasapainotiloja. Osallistuaksesi tähän hoitoon sinun tulee ENSIN OSALLISTUA TASON 1 STRESSI POIS -RYHMÄHOITOON JA VÄHINTÄÄN MUNUAISMERIDIAANIA SYVÄTYÖSTÄVÄÄN TASON 2 STRESSI POIS -RYHMÄHOITOON. 

Tulevat tason 3 Stressi pois -ryhmähoidot: 

22.5. klo 18-19.30; virtsarakkomeridiaani - autonomisen hermoston syvä epätasapaino, kehon syvä stressi- ja uupumustila, voi olla virtsaamiseen liittyvää vaivaa ja/tai pelkotiloja (ilmoittautuminen täällä)

40€

Chakrojen ja auran puhdistus ryhmähoidossa

Tähän ryhmähoitoon osallistumalla alat asteittain vapautumaan menneisyytesi taakasta, sillä chakroihin ja auraasi on varastoituneena ja ohjelmoituneena koko aikaisempi elämäsi. Suositeltavaa on, että sinulta on stressiä työstettynä tason 1 Stressi pois -ryhmähoidossa ennen tähän hoitoon osallistumista, jotta pystyt paremmin vapauttamaan kehostasi asioita, joita et enää tarvitse. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. 

Tulevat hoidot: 23.5. klo 17-18.30 (ilmoittautuminen täällä)

20€

Kaukohoito 95min kahdelle 

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa samanaikaisesti hoidetaan kahta ihmistä. Tällä hetkellä kaikilla hoito täytyy aloittaa stressipiikin purkamisella pois kehosta ja sen voi tehdä useammalle ihmiselle kerralla. Jos parilla on samankaltaista oireilua, voi parihoitoa tehdä useamman kerran. Sarjakortit 3 x 95min 389€ ja 5 x 95min 579€. Ajan parihoitoon voit varata täältä; mainitsethan varauksen yhteydessä, että kyseessä parihoito.  

149€

Kaukohoito 120min ryhmälle (3-5 henkilöä)

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa samanaikaisesti hoidetaan 3-5 ihmistä. Soveltuu esim. perheelle, työ- tai ystäväporukalle. Tällä hetkellä kaikilla hoito täytyy aloittaa stressipiikin purkamisella pois kehosta ja sen voi tehdä useammalle ihmiselle kerralla. Jos ryhmällä on samankaltaista oireilua (esim. väsymystä), voi ryhmähoitoa tehdä useamman kerran. Sarjakortit 3 x 120min 539€, 5 x 849€. Ota yhteyttä varataksesi ajan ryhmähoitoon. 

199€

Päiväretriitti

Koko päivän kestoinen Eden Energy Medicine -retriitti Kirsi Kautiaisen vetämänä. Seuraavasta retriitistä saat lisätietoa Ajankohtaista-osiosta.  

149€

Toivu flunssasta nopeasti -verkkokurssi

Verkkokurssi, jossa voit omaan tahtiisi opiskella yksinkertaisia taitoja, joiden avulla toivut flunssasta paljon normaalia nopeammin. Täysin luonnollisilla ja turvallisilla keinoilla voit hoitaa myös lapsia. Kurssin voit lunastaa itsellesi tästä

39,90€