Hintalista

Kaikkiin hoitokokonaisuuksiin kuuluvien energeettistä kehoa syvällisesti tasapainottavien viikkohoitojen seuraavat päivämäärät ovat to 11.4. ja to 18.4. 

Kriisihoito

Kriisihoito on tarkoitettu sinulle, jolla on yht'äkkisesti noussut kohtuuttoman suuri stressitila johonkin asiaan liittyen. Kyse on aikaisempien elämien pelkojen ja vääristyneiden uskomusten aktivoitumisesta, jotka ohjaavat sinua nyt kohti ikävää tapahtumaa, joka on toisintoa aikaisempien elämien vastaavista tapahtumista. Sinun on mahdollista nämä ikävät asiat välttää puratuttamalla siihen liittyvät vääristymäsi pian pois.  Kriisihoidossa vääristymiesi purkamisessa edetään tiiviiseen tahtiin tämän mahdollistamiseksi. Kriisihoitokokonaisuus räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti, joten myös hinnoittelu on yksilöllinen. Ole yhteydessä info@kirsik.net kriisihoitokokonaisuutesi kartoittamiseksi ja aloittamiseksi. 

yksilöllinen hinnoittelu

Chakrojen vahvistaminen ja omatoiminen puhdistaminen - opetusvideot

Opetusvideosarja 13 päächakran vahvistamiseen, hinta 40€ (lisätietoa ja lunastus täällä)

13 päächakran vahvistamisen opetusvideosarja + opetusvideo chakrojen omatoimiseen puhdistamiseen, hinta 90€ (lisätietoa ja lunastus täällä)

alkaen 40€