Hinnasto

Energy Medicine -yksilökaukohoito 90min

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Hoito toteutetaan siten, että hoidon aluksi otamme lyhyen videoyhteyden joko WhatsAppissa tai Zoomilla, hoidon ajaksi suljemme kuvayhteyden, ja lopuksi palaamme videoyhteyteen hoidon yhteenvedon ajaksi. 

Kaukohoitoon on saatavissa seuraavat sarjakortit: 3-hoidon sarja 359€, 5-hoidon sarja 549€.  Hoitoajan kaukohoitoon voit varata täältä

139€

Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketti

Pakettiin sisältyy analyysi edustamistasi kiinalaisen lääketieteen mukaisista elementeistä sekä sielunväriperheestäsi. Lisäksi saat käyttöösi työkaluja, joilla tehokkaasti edistät hyvinvointiasi sekä teet sisäisestä puheestasi näkyvää ja sen myötä muutat elämääsi rajoittavia uskomuksia itsenäisesti. 

Voit tilata paketin joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Paketit toimitetaan tilausjärjestyksessä ja saat omasi niin pian kuin mahdollista. Lisätietoa ja pakettien tilaus täältä

HUOM! TAMMIKUUN 2023 AJAN SAAT BONUSLAHJANA MERIDIAANIEN SYVÄTASAPAINOTUS -OPETUSVIDEON (ARVO 40€)

99€

Meridiaanien syvätasapainotus -opetusvideo

Energeettisesti koettelevat ajat haastavat niin kehoasi kuin mieltäsikin. Pinnassa olevat epäterveet uskomukset ja alitajuntaiset pelot kuormittavat meridiaanejasi ennennäkemättömällä voimalla ja ne vajoavat liian syvälle perusenergeettisessä kehossasi kerta toisensa jälkeen aiheuttaen niin fyysistä, psyykkistä kuin emotionaalistakin oireilua. Jotta tilanteesta ei tule sietämätön, universumi auttaa tekemällä meridiaanien syvätasapainotuksesta perusenergeettisessä kehossasi nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Näin ollen pystyn opettamaan sinua tekemään tämän omatoimisesti, jolloin pystyt helposti syvätasapainottamaan meridiaanisi päivittäin ja hillitsemään näin oireiluasi. 

Opetusvideon pääset tilaamaan itsellesi täältä.  

40€

Pelko pois -ryhmäkaukohoito

Pelko pois -ryhmäkaukohoidossa työstetään pois yksi alitajunnassasi vaikuttava pelko ja siihen liittyviä epäterveitä uskomuksia sellaisen asian taustalta, jossa et millään yrityksistäsi huolimatta pysty onnistumaan. Tällaisia asioita ovat mm. painonpudotus, nukkuminen, kestävät ihmissuhteet (vanhemmuus, parisuhde, ihmissuhteet yleisesti), riippuvuuksista irrottautuminen, taloudellinen hyvinvointi, seksuaalisuus, jne. Ryhmäkoko on 10 henkilöä/hoito. 

Tulevat Pelko pois -ryhmäkaukohoidot:

8.2. klo 18-20.30 (lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä)

19.2. klo 18-20.30 (lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä)

89€

Kolmannen silmän avaus ryhmäkaukohoidossa

Kolmannen silmän avausprotokollassa on neljä osaa, jotka TÄYTYY TEHDÄ NIIDEN OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. Tämän sarjan hoidoista saat apua mm. intuition voimistamiseen, itsesabotaasin tunnistamiseen sekä autoimmuunisairauksien, mielenterveydellisten haasteiden ja endometrioosin oireiden helpottamiseen. 

- Kolmannen silmän avaus osa 2/4, 16.2. klo 19-20.30, edellytys hoitoon osallistumiselle on, että osa 1/4 on tehty (ilmoittautuminen täällä)

- Kolmannen silmän avaus osa 3/4, 19.3. klo 19-20.30, edellytys hoitoon osallistumiselle on, että osat 1/4 ja 2/4 on tehty (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 40€

Paksusuolimeridiaanin syvätasapainotus - ryhmäkaukohoito

Tässä kolmesta hoidosta koostuvassa ryhmäkaukohoitojen sarjassa keskitytään syvätasapainottamaan irtipäästämiskyvystäsi vastaavaa paksusuolimeridiaania sekä sitä tukevia muita meridiaaneja ja energeettisiä järjestelmiä. Voit osallistua joko vain yhteen hoitoon tai hoitoihin sarjana, jolloin hoito hoidolta mennään tasapainotuksessa syvemmälle energeettisen kehosi kerrostumiin. 

Paksusuolimeridiaanin syvätasapainotus 7.2. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

Paksusuolimeridiaanin syvätasapainotus 14.2. klo 19-20.30

Paksusuolimeridiaanin syvätasapainotus 21.2. klo 19-20.30

Jos olet valmis ilmoittautumaan koko sarjaan kerralla, voit tehdä sen täällä. Tällöin saat sarjahoidon hintaan 80€. 

per hoito 30€

Uupuneesta energiseksi -ryhmäkaukohoitosarja

Stressi on pitkän aikaa imenyt voimaa vesielementiltäsi, ja se näkyy mm. pohjattomana väsymyksenä, syvänä stressinä, masentuneena mielialana ja joillakin jopa toistuvina virtsaoireina. Tässä ryhmäkaukohoitojen sarjassa keskitytään tukemaan vesielementtiäsi sekä muiden tukea tarvitsevien energeettisten järjestelmien toimintaa, sekä muutetaan epäterveitä uskomuksia, jotka triggeröityessään aiheuttavat suurta stressiä. Kiitoksena kaikkiin sarjan hoitoihin osallistumisesta saat viimeisen hoidon hintaan 20€. Hoito sopii uupuneiden lisäksi masentuneille ja virtsa/virtsatieoireista kärsiville (myös yökastelevat lapset).

Uupuneesta energiseksi osa 1/4, ke 15.2. klo 19-20.30 (lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä)

Uupuneesta energiseksi osa 2/4, ke 22.2. klo 19-20.30

Uupuneesta energiseksi osa 3/4, ke 1.3. klo 19-20.30

Uupuneesta energiseksi osa 4/4, ke 8.3. klo 19-20.30

per hoito 60€

Irti ADHD-oireista -ryhmäkaukohoitosarja

Ylivilkkaus ja keskittymiskyvyn puute ovat ikävän yleisiä niin lapsilla kuin aikuisillakin. Usein ajatellaan, että lääkehoito on ainoa toimiva hoitovaihtoehto, mutta asia ei itse asiassa ole näin. Kuten kaikkien oireiden ja sairauksien, myös ADHD:n, ADT:n (Attention Deficit Trait) ja muiden vastaavien juurisyyt löytyvät energeettisen kehon epätasapainotiloista. Tässä neljän hoidon sarjassa pureudutaan näihin juurisyihin ja hoidetaan ADHD:ta sisältäpäin tasapainottaen kehoa. Hoitosarja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Kiitoksena kaikkiin sarjan hoitoihin osallistumisesta saat viimeisen hoidon hintaan 20€. 

Irti ADHD-oireista osa 1/4, to 12.1. klo 19-20.30 

Irti ADHD-oireista osa 2/4, to 19.1. klo 19-20.30 

Irti ADHD-oireista osa 3/4, ke 25.1. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

Irti ADHD-oireista osa 4/4, to 2.2. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 60€

Aineenvaihdunta käyntiin -ryhmäkaukohoitosarja

Tarvitaanko painon pudotukseen tiukka dieetti ja paljon hikiliikuntaa? Ei tarvita, sillä kiloistasi pitää kiinni stressi, ja sen vuoksi pysyvä painonpudotus lähtee stressinhallinnasta. Liian tiukka ruokavalio ja kehosi rajat ylittävä liikunta päinvastoin lisäävät kehollista stressiäsi. Tässä neljästä hoidosta koostuvassa hoitosarjassa puretaan kehostasi stressiä syvällisesti ja tuetaan muita toimivan aineenvaihdunnan kannalta tärkeitä energeettisiä järjestelmiä pysyvän painonpudotuksen mahdollistamiseksi. Saat käyttöösi myös helppoja itsehoitoharjoitteita. Kiitoksena kaikkiin sarjan hoitoihin osallistumisestta saat viimeisen hoidon hintaan 20€. 

Aineenvaihdunta käyntiin osa 1/4, ma 16.1. klo 19-20.30 

Aineenvaihdunta käyntiin osa 2/4, ma 23.1. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

Aineenvaihdunta käyntiin osa 3/4, ma 30.1. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

Aineenvaihdunta käyntiin osa 4/4, ma 6.2. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 60€

Perusryhmäkaukohoidot

Chakrojen ja auran syväpuhdistus ryhmäkaukohoidossa

Chakrat ja aura ovat niitä energeettisiä järjestelmiä, joihin koko elämänhistoriasi on varastoitunut ja kaikki opitut toiminta- ja ajattelumallit ohjelmoituneet. Tässä ryhmäkaukohoidossa puhdistetaan nämä syvällisesti ja sen myötä alat vapautumaan menneisyyden taakastasi. Samalla työstetään päächakroja vastaavat pisteet jalkapohjissasi, millä on syvästi maadoittava vaikutus sekä käsissäsi. Hoito sopii kaikille.

Tulevat chakroja ja auraa puhdistavat ryhmäkaukohoidot:

ti 24.1.2023 klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)


Syvärentoutus ja -maadoitus ryhmäkaukohoidossa

Tällä hetkellä kehot ovat erittäin syvän stressin vallassa, joten tässä hoidossa puretaan sitä pois tekniikalla, jota käytetään post-traumaattisen stressioireyhtymän hoidossa. 

Tulevat syvärentoutushoidot:

ke 1.2. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

20€

Kaukohoito 95min kahdelle 

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa samanaikaisesti hoidetaan kahta ihmistä. Tällä hetkellä kaikilla hoito täytyy aloittaa stressipiikin purkamisella pois kehosta ja sen voi tehdä useammalle ihmiselle kerralla. Jos parilla on samankaltaista oireilua, voi parihoitoa tehdä useamman kerran. Sarjakortit 3 x 95min 419€ ja 5 x 95min 649€. Ajan parihoitoon voit varata täältä; mainitsethan varauksen yhteydessä, että kyseessä parihoito.  

159€