Hintalista

Hintalista

HUOMIO!

Ihmisten suurten hoidollisten tarpeiden vuoksi teen toistaiseksi ainoastaan ryhmämuotoisia hoitoja. Saat osana ryhmää lähes yksilöhoidon tasoista hoitoa, joten suosittelen sinua tutustumaan ao. ryhmähoitovaihtoehtoihin. Jos olet jo lunastanut itsellesi yksilöhoidon, varaathan hoitoaikasi pian. 

Energeettistä kehoa tasapainottava ryhmäkaukohoito

Tämä on ryhmäkaukohoito, jossa ryhmästä huolimatta saat kehollesi tasapainotusta mahdollisimman yksilöllisesti; eli saat tasapainotusta juuri niille meridiaaneillesi, joille tasapainotusta tarvitset. Hoidossa myös puretaan kehostasi syvällisesti stressiä ja sinulla on mahdollisuus muuttaa epäterveitä uskomuksiasi. Halutessasi voit yhdistää hoitoon lisämaksusta alitajuntaisten pelkojesi purun, jolloin hoidosta tulee aikaisempaa Pelko pois -hoitoa vastaava; pääset lisäämään pelkojenpurun verkkokaupassa. 

Tämä on KirsiK Energy Medicine -kuukausijäsenyyspakettiin kuuluva hoito (tai tarvittaessa sen lisähoito), joten voit halutessasi osallistua hoitoon myös kuukausijäsenen edullisemmalla hinnalla (katso lisätietoa jäsenyysvaihtoehdoista alla).

ke 7.6. klo 21-22.30 (ilmoittautuminen täällä)

30€

KirsiK Energy Medicine -kuukausijäsenyys, tasot 1-4

Voit tulla mukaan minkä tahansa tason jäsenyyshoitoihin mihin tahansa aikaan kuukaudesta. Tasojen 1 ja 2 jäsenenä olet mukana neljässä tulevassa viikkohoidossa (seuraava on 5.6.), ja tasojen 3 ja 4 jäsenenä näiden lisäksi joka iltaisissa lyhyissä hoitosessioissa jäsenyyden lunastamispäivästä lähtien kuukauden ajan. Halutessasi voit yhdistää minkä tahansa tasoiseen jäsenyyshoitoon pelkojenpurun; saat sen jäsenenä edullisempaan hintaan.

HUOM! Pelkoja purkautuu monilla nyt niin suurella voimalla, että ke 7.6. klo 20-22.30 on ylimääräinen pelkojenpurkamiseen keskittyvä hoito, johon kk-jäsenenä voit ilmoittautua täältä

Tason 1 kuukausijäsenyys, hinta 69€ - sisältää neljä noin viikon välein toteutettavaa ryhmäkaukohoitoa, joissa kehostasi puretaan syvällisesti stressiä ja sen aikaansaamia epätasapainotiloja (lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä)

Tason 2 kuukausijäsenyys, hinta 89€ - sisältää Tason 1 hoidot ja sen lisäksi akuuteimmin muutoksen tarpeessa olevien uskomusten määrityksen jokaiseen hoitoon (lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

Tason 3 kuukausijäsenyys, hinta 199€ - sisältää Tason 2 hoidot ja uskomusten määrittelyt, sekä päivittäisen kehoasi ympäröivään maailmaan harmonisoivien virtausten ja elämänilovirtausten edistämisen, sekä chakrojen tasapainotuksen ja maaelementin tukemisen (lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

Tason 4 kuukausijäsenyys, hinta 279€ - sisältää kaiken Tason 3 jäsenyyteen kuuluvan sekä Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketin tehokkaaseen itsehoitoon kuukausijäsenyyden aikana ja sen jälkeen (lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

alk. 69€

Akuuteimmin muutoksen tarpeessa olevien uskomustesi määritys

Työstätpä uskomuksiasi itsenäisesti Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketin opein tai osallistumalla ryhmäkaukohoitoon, saat lisättyä hoidon tehoa muuttamalla juuri sellaisia uskomuksia, jotka sinulla tällä hetkellä voimakkaimmin triggeröityvät ja triggeröityessään aiheuttavat stressiä. Voin auttaa sinua tässä määrittämällä nämä uskomukset sinulle lihastestauksen avulla.

Uskomusten määrityksen pääset lunastamaan itsellesi täältä

10€

Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketti

Pakettiin sisältyy analyysi edustamistasi kiinalaisen lääketieteen mukaisista elementeistä sekä sielunväriperheestäsi. Lisäksi saat käyttöösi työkaluja, joilla tehokkaasti edistät hyvinvointiasi sekä teet sisäisestä puheestasi näkyvää ja sen myötä muutat elämääsi rajoittavia uskomuksia itsenäisesti.

Voit tilata paketin joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Paketit toimitetaan tilausjärjestyksessä ja saat omasi niin pian kuin mahdollista. Lisätietoa ja pakettien tilaus täältä

99€

Meridiaanien syvätasapainotus -opetusvideo

Energeettisesti koettelevat ajat haastavat niin kehoasi kuin mieltäsikin. Pinnassa olevat epäterveet uskomukset ja alitajuntaiset pelot kuormittavat meridiaanejasi ennennäkemättömällä voimalla ja ne vajoavat liian syvälle perusenergeettisessä kehossasi kerta toisensa jälkeen aiheuttaen niin fyysistä, psyykkistä kuin emotionaalistakin oireilua. Jotta tilanteesta ei tule sietämätön, universumi auttaa tekemällä meridiaanien syvätasapainotuksesta perusenergeettisessä kehossasi nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Näin ollen pystyn opettamaan sinua tekemään tämän omatoimisesti, jolloin pystyt helposti syvätasapainottamaan meridiaanisi päivittäin ja hillitsemään näin oireiluasi.

Opetusvideon pääset tilaamaan itsellesi täältä.  

40€

Kolmannen silmän avaus ryhmäkaukohoidossa

Kolmannen silmän avausprotokollassa on neljä osaa, jotka TÄYTYY TEHDÄ NIIDEN OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. Tämän sarjan hoidoista saat apua mm. intuition voimistamiseen, itsesabotaasin tunnistamiseen sekä autoimmuunisairauksien, mielenterveydellisten haasteiden ja endometrioosin oireiden helpottamiseen.

- Kolmannen silmän avaus osa 2/4, 6.6. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

- Kolmannen silmän avaus osa 3/4, 5.7. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

- Kolmannen silmän avaus osa 4/4, 8.8. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 45€