Hinnasto

Energy Medicine -kaukohoito 90min

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Hoito toteutetaan siten, että hoidon aluksi otamme lyhyen videoyhteyden joko WhatsAppissa tai Zoomilla, hoidon ajaksi suljemme kuvayhteyden, ja lopuksi palaamme videoyhteyteen hoidon yhteenvedon ajaksi. 

Kaukohoitoon on saatavissa seuraavat sarjakortit: 3-hoidon sarja 359€, 5-hoidon sarja 549€.  Hoitoajan kaukohoitoon voit varata täältä

139€

Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketti

Pakettiin sisältyy analyysi edustamistasi kiinalaisen lääketieteen mukaisista elementeistä sekä sielunväriperheestäsi. Lisäksi saat käyttöösi työkaluja joilla tehokkaasti edistät hyvinvointiasi sekä teet sisäisestä puheestasi näkyvää ja sen myötä muutat elämääsi rajoittavia uskomuksia itsenäisesti. 

Voit tilata paketin joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Pakettien toimitus alkaa tammikuun 2023 alussa tilausjärjestyksessä. Lisätietoa ja pakettien tilaus täältä

99€

Kolmannen silmän avaus ryhmäkaukohoidossa

Kolmannen silmän avausprotokollassa on neljä osaa, jotka TÄYTYY TEHDÄ NIIDEN OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. Tämän sarjan hoidoista saat apua mm. intuition voimistamiseen, itsesabotaasin tunnistamiseen sekä autoimmuunisairauksien, mielenterveydellisten haasteiden ja endometrioosin oireiden helpottamiseen. 

- Kolmannen silmän avaus osa 3/4, 1.12. klo 19-20.30 (OSAT 1/4 JA 2/4 TÄYTYY OLLA TEHTYNÄ ENNEN TÄTÄ 3-OSAA) (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 40€

Jännekipu pois -ryhmäkaukohoitosarja

Kipuilevatko polvet, akillesjänne, lonkka, kyynärpää, olkapää tai muu vastaava osa kehostasi, jossa on paljon jänteitä? Kärsitkö sappikivistä ja onko sappirakkosi kenties jouduttu kokonaan poistamaan niiden vuoksi? Jos vastaat mihin tahansa näistä kyllä, tämä hoitosarja on sinulle. Tämä neljän ryhmäkaukohoidon sarja toteutetaan pienryhmässä ja huomioin sinua siinä myös yksilöllisesti. Parhaimman tuloksen saavutat osallistumalla kaikkiin sarjan hoitohin; saat viimeisen hoidon hintaan 20€, kun olet osallistunut kaikkiin kolmeen aikaisempaan sarjan hoitoon. 

- Jännekipu pois osa 1/4, 24.11. klo 19-20.30 

- Jännekipu pois osa 2/4, 30.11. klo 20-21.30 (ilmoittautuminen täällä)

- Jännekipu pois osa 3/4, 7.12. klo 19-20.30 

- Jännekipu pois osa 4/4, 15.12. klo 19-20.30

per hoito 60€

Perusryhmäkaukohoidot

Stressi pois -ryhmähoito, 20€ per hoito

Tässä hoidossa syvätyöstän kehossasi energeettisiä järjestelmiä, jotka aiheuttavat kehoosi stressiä, mm. syvätasapainotan stressimeridiaanisi ja sen vastinparin, pernameridiaanin, sekä työstän suorassa yhteyksissä autonomiseen hermostoosi olevan kehosi sähköisen järjestelmän. 

Stressi pois -hoitoja tulossa myöhemmin lisää


Kehon kokonaisvaltaiset puhdistushoidot, 30€ per hoito

Puhdistushoidoissa tuetaan kehosi energeettisiä järjestelmiä, joilla on keskeinen rooli kehosi puhdistustyössä (chakrat ja meridiaaneista mm. perna-, keuhko-, munuais-, maksa- ja paksuolimeridiaanit). Voit osallistua joko yhteen hoitoon tai hoitoihin sarjana, jolloin tasapainotuksessa mennään hoito hoidolta syvemmälle energeettisen kehosi kerrostumiin. Kaikissa hoidoissa tuetaan chakroja, mutta työstetään eri meridiaaneja ryhmän ensisijaisten tarpeiden mukaan. 

Tulevat puhdistushoidot:

30.11. klo 18-19.30 (ilmoittautuminen täällä)

5.12. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

13.12. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

19.12. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)


Chakrojen ja auran puhdistus ryhmäkaukohoidossa, 20€ per hoito

Chakrat ja aura ovat niitä energeettisiä järjestelmiä, joihin koko elämänhistoriasi on varastoitunut ja kaikki opitut toiminta- ja ajattelumallit ohjelmoituneet. Tässä ryhmäkaukohoidossa puhdistetaan nämä syvällisesti ja sen myötä alat vapautumaan menneisyyden taakastasi. Hoito sopii kaikille.

Tulevat chakroja ja auraa puhdistavat ryhmäkaukohoidot:

Chakroja ja auraa puhdistavia hoitoja tulossa myöhemmin lisää

20/30€

Kaukohoito 95min kahdelle 

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa samanaikaisesti hoidetaan kahta ihmistä. Tällä hetkellä kaikilla hoito täytyy aloittaa stressipiikin purkamisella pois kehosta ja sen voi tehdä useammalle ihmiselle kerralla. Jos parilla on samankaltaista oireilua, voi parihoitoa tehdä useamman kerran. Sarjakortit 3 x 95min 389€ ja 5 x 95min 579€. Ajan parihoitoon voit varata täältä; mainitsethan varauksen yhteydessä, että kyseessä parihoito.  

149€

Päiväretriitti

Koko päivän kestoinen Eden Energy Medicine -retriitti Kirsi Kautiaisen vetämänä. Seuraavasta retriitistä saat lisätietoa Ajankohtaista-osiosta.  

149€

Toivu flunssasta nopeasti -verkkokurssi

Verkkokurssi, jossa voit omaan tahtiisi opiskella yksinkertaisia taitoja, joiden avulla toivut flunssasta paljon normaalia nopeammin. Täysin luonnollisilla ja turvallisilla keinoilla voit hoitaa myös lapsia. Kurssin voit lunastaa itsellesi tästä

39,90€