Hinnasto

Fyysinen hoitosessio 90min

Puolentoista tunnin kestoinen hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Saatavilla myös sarjakortteja: 3 x 90min 359€ ja 5 x 90min 549€. Hoitoajan voit varata täältä

139€

Kaukohoito 90min

Etänä toteutettu täysin fyysistä hoitoa vastaava hoitosessio, jossa keskitytään niihin terveyshaasteisiin, joihin tarvitset apua. Fyysistä hoitoa vastaavat sarjakortit saatavilla myös kaukohoitoon. Hoitoajan kaukohoitoon voit varata täältä

139€

Stressi pois -taso 1 -ryhmäkaukohoito

Ryhmäkaukohoito, jonka teho kehollisen stressin helpotuksessa on yhtä hyvä kuin yksilöhoidon, mutta maksaa vain murto-osan yksilöhoidon hinnasta. Ehdottomasti EDULLISIN TAPA saada kehosi stressitilaa helpotettua! Suositus on, että tämä hoito on tehtynä ennen tason 2 hoitoja tai osallistut siihen pian tason 2 -hoitoon osallistumisen jälkeen. Tulevat ryhmähoidot: 

uusia hoitoaikoja tulee pian lisää

20€

Stressi pois -taso 2 -ryhmäkaukohoito

Tämä on jatkohoito tason 1 Stressi pois -ryhmäkaukohoidolle. Hoidossa työstetään jotain erityistä energeettistä epätasapainotilaa, joka mainitaan päivämäärän ohessa. Osallistuaksesi tähän hoitoon sinun on suositeltavaa osallistua ensin tason 1 Stressi pois -ryhmäkaukohoitoon; jos tason 1 hoitoa ei ole pian tulossa, voit osallistua tason 2 hoitoon ja mahdollisimman pian sen jälkeen tason 1 hoitoon. 

Tulevat tason 2 Stressi pois -ryhmähoidot: 

22.9. klo 19-20.30 - maksameridiaani; päänsäryt, kutina, lapaluiden seudun ja/tai rintakehän jäykkyys/kipu, toistuva heräily klo 1 ja 3 välillä yöllä, hormonaaliset epätasapainot, tunnepuolella kiukku/turhautuneisuus (ilmoittautuminen täällä)

29.9. klo 19-20.30 - paksusuolimeridiaani; suolistovaivat, iho-ongelmat, nenän karstoittuminen ja muut nenäongelmat; alaselkäkivut, taka- ja ulkoreisien jumit, tunnepuolella liiallinen kontrolli ja irtipäästämisen vaikeus (ilmoittautuminen täällä)

20€

Stressi pois -taso 3 -ryhmäkaukohoito

Tämä hoito menee erittäin syvälle energeettiseen kehoosi ja voi nostaa voimakkaasti pintaan kehosi syvyyksiin varastoituneita asioita. Suositeltavaa on, että olet ennen tason 3 Stressi pois -hoitoihin osallistumista työstättänyt meridiaanejasi tason 1 ja 2 ryhmäkaukohoidoissa. 

Tulevat tason 3 Stressi pois -ryhmähoidot: 

Kolmannen silmän avaus, osa 1/4 15.8. klo 19-20.30 - intuition voimistaminen, itsesabotaasin tunnistaminen sekä mm. autoimmuunisairauksien, mielenterveydellisten haasteiden ja endometrioosin oireiden helpottaminen (ilmoittautuminen täällä)

Kolmannen silmän avaus, osa 1/4 2.10. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

Kolmannen silmän avaus, osa 2/4 3.11. klo 19-20.30 (OSA 1/4 TÄYTYY OLLA TEHTYNÄ ENNEN TÄTÄ 2-OSAA) (ilmoittautuminen täällä)

Kolmannen silmän avaus, osa 3/4 16.10. klo 19-20.30 (OSAT 1/4 JA 2/4 TÄYTYY OLLA TEHTYNÄ ENNEN TÄTÄ 3-OSAA) (ilmoittautuminen täällä)

40€

Chakrojen ja auran puhdistus ryhmäkaukohoidossa

Chakrat ja aura ovat niitä energeettisiä järjestelmiä, joihin koko elämänhistoriasi on varastoitunut ja kaikki opitut toiminta- ja ajattelumallit ohjelmoituneet. Tässä ryhmäkaukohoidossa puhdistetaan nämä syvällisesti ja sen myötä alat vapautumaan menneisyyden taakastasi. Hoito sopii kaikille.

Tulevat chakroja ja auraa puhdistavat ryhmäkaukohoidot:

26.9. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

20€

Kaukohoito 95min kahdelle 

Etänä toteutettu hoitosessio, jossa samanaikaisesti hoidetaan kahta ihmistä. Tällä hetkellä kaikilla hoito täytyy aloittaa stressipiikin purkamisella pois kehosta ja sen voi tehdä useammalle ihmiselle kerralla. Jos parilla on samankaltaista oireilua, voi parihoitoa tehdä useamman kerran. Sarjakortit 3 x 95min 389€ ja 5 x 95min 579€. Ajan parihoitoon voit varata täältä; mainitsethan varauksen yhteydessä, että kyseessä parihoito.  

149€

Päiväretriitti

Koko päivän kestoinen Eden Energy Medicine -retriitti Kirsi Kautiaisen vetämänä. Seuraavasta retriitistä saat lisätietoa Ajankohtaista-osiosta.  

149€

Toivu flunssasta nopeasti -verkkokurssi

Verkkokurssi, jossa voit omaan tahtiisi opiskella yksinkertaisia taitoja, joiden avulla toivut flunssasta paljon normaalia nopeammin. Täysin luonnollisilla ja turvallisilla keinoilla voit hoitaa myös lapsia. Kurssin voit lunastaa itsellesi tästä

39,90€