Hintalista

AJANKOHTAISTA

- KirsiK Energy Medicine 1. vuoden koulutus alkaa uudelle ryhmälle maaliskuussa 2024. Opiskelijavalinta ja ilmoittautuminen ovat käynnissä ja paikkoja tällä hetkellä vapaana kaksi. Lisätietoa täältä.

HUOM! Tason 1, 2 ja tehostetun pelkojenpurun kuukausijäsenyydet varattavissa enää 6.12. asti. Tämän jälkeen ne poistuvat palveluvalikoimastani.  

JOS KAIPAAT SELVYYTTÄ PALVELUJENI RAKENTEESEEN, TUTUSTU ENSIN TÄHÄN

Oireen tai vaivan kokonaisvaltainen hoito

Tässä kaukohoitokokonaisuudessa keskitytään purkamaan voimakkaasti elämääsi haittaavan oireen tai vaivan juurisyitä kokonaisvaltaisesti vaikuttamalla syvällisesti kaikkiin oireesi/vaivasi kannalta keskeisiin energeettisiin järjestelmiin ja tekijöihin niiden kuormituksen takana. Hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti, ja yksilöllisten tarpeiden mukaisesti hoitoaika ja hinta vaihtelevat. Lisätietoa hoitokokonaisuudesta saat täältä. Saat hoidolle rahat takaisin -takuun, eli saat rahasi kokonaisuudessaan takaisin, jos oireesi eivät hoitojakson lopussa ole alkutilanteeseen nähden helpottaneet. 

alkaen 600€

KirsiK Energy Medicine -kuukausijäsenyydet

Voit tulla mukaan minkä tahansa tason jäsenyyshoitoihin mihin tahansa aikaan kuukaudesta, mutta huomioithan, että tason 1, 2 ja tehostetun pelkojenpurun jäsenyyden voit lunastaa ainoastaan 6.12. saakka, sillä vuoden lopussa ne poistuvat palveluvalikoimasta. 

Tasojen 1 ja 2 jäsenenä olet mukana neljässä tulevassa viikkohoidossa (seuraava hoito on 6.12. klo 21-22.30), ja all-in-one -tason jäsenenä näiden lisäksi joka iltaisissa lyhythoidoissa jäsenyyden lunastamispäivästä lähtien kuukauden ajan. Halutessasi voit yhdistää tasojen 1 ja 2 jäsenyyshoitoon lisämaksusta pelkojenpurun, all-in-one ja tehostetun pelkojenpurun jäsenyyksiin sisältyvät pelkojenpurut x2/viikko. 

Tason 1 kuukausijäsenyys, hinta 69€ - sisältää neljä noin viikon välein toteutettavaa ryhmäkaukohoitoa (lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä)

Tason 2 kuukausijäsenyys, hinta 89€ - sisältää Tason 1 hoidot ja sen lisäksi akuuteimmin muutoksen tarpeessa olevien uskomusten määrityksen ja työstämisen jokaiseen hoitoon (lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

ALL-IN-ONE kuukausijäsenyys, hinta 459€ (arvo 629€) - sisältää jokailtaisen lyhythoidon, jossa kehoasi harmonisoidaan ympäröivään maailmankaikkeuteen ja tasapainotettaan kehosi tarpeiden mukaisesti, sekä pelkojenpurun kahdesti viikossa + tehostetun epäterveiden uskomusten muuttamisen jokaisena iltana (lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

Tehostetun pelkojenpurun kuukausijäsenyys, hinta 319€ (arvo noin 425€) - sisältää 4 viikon ajan pelkojenpurun kahdesti viikossa ja sen jälkeisen kehoa tasapainottavan hoidon + uskomusten muuttamisen jokaisen hoidon yhteydessä (ei all-in-one -jäsenyyden päivittäisiä lyhythoitoja; lisätietoa ja jäsenyyden lunastus täällä)

alk. 69€

Chakrojen vahvistaminen ja omatoiminen puhdistaminen - opetusvideot

Opetusvideosarja 13 päächakran vahvistamiseen, hinta 40€ (lisätietoa ja lunastus täällä)

13 päächakran vahvistamisen opetusvideosarja + opetusvideo chakrojen omatoimiseen puhdistamiseen, hinta 90€ (lisätietoa ja lunastus täällä)

alkaen 40€

Tutustu itseesi ja muuta elämäsi -paketti

Pakettiin sisältyy analyysi edustamistasi kiinalaisen lääketieteen mukaisista elementeistä sekä sielunväriperheestäsi. Lisäksi saat käyttöösi työkaluja, joilla tehokkaasti edistät hyvinvointiasi sekä teet sisäisestä puheestasi näkyvää ja sen myötä muutat elämääsi rajoittavia uskomuksia itsenäisesti.

Voit tilata paketin joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Lisätietoa ja pakettien tilaus täältä

99€

Meridiaanien syvätasapainotus -opetusvideo

Lisätietoa ja opetusvideon tilaus täältä.  

40€

Kolmannen silmän avaus ryhmäkaukohoidossa

Kolmannen silmän avausprotokollassa on neljä osaa, jotka TÄYTYY TEHDÄ NIIDEN OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. Tämän sarjan hoidoista saat apua mm. intuition voimistamiseen, itsesabotaasin tunnistamiseen sekä autoimmuunisairauksien, mielenterveydellisten haasteiden ja endometrioosin oireiden helpottamiseen. Kolmannen silmän avausta ei voi tehdä alitajuntaisten pelkojen ollessa täysin pinnassa, joten jos tämä on hoidon alla tilanteesi, on hoitoon välttämätöntä yhdistää pelkojenpurku; tämä arvioidaan jokaisen hoidon alla erikseen. 

- Kolmannen silmä avaus, osa 3/4, 11.12. klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

- Osa 4/4, 16.1.2024 klo 19-20.30 (ilmoittautuminen täällä)

per hoito 45€

Laaja-alainen pohjaverkon eheytys

Lisätietoa energeettisen pohjaverkkkosi eheytyksestä saat täältä

yksilöllinen hinnoittelu,€