Seuraava NOUSE OMAAN VOIMAASI -päiväretriitti pidetään 5.12. ❤️ Ilmoittaudu pian mukaan!

LUNASTA OMA PAIKKASI RETRIITILLE TÄÄLTÄ. 

On aika nousta omaan voimaasi ja löytää se, mikä sinussa jo on! Syksy on luopumisen ja irtipäästämisen aikaa, samaan tapaan kuin puut karistavat vanhat lehtensä. Ja samalla kaikki vanha luo pohjaa uudelle. Irtipäästäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Luopumisen vaikeus vetää kehojamme epätasapainoon aiheuttaen mm. väsymystä ja voimakkaita tunnetiloja, jotka estävät meitä nauttimasta elämästä ja sen kauneudesta.

Voimakkaiden energeettisten mullistusten vaikuttaessa myös ympärillämme on äärimmäisen tärkeää nostattaa omia energioitamme ja sitä myötä aitoa sisäistä voimaamme. Päiväretriitin aikana luomme yhdessä turvallisen ja syvän tilan, jossa voit antautua täysin omalle voimaantumisen matkallesi. Omassa voimassa -päiväretriitillä saat käytännöllisiä, helppoja ja nopeita työkaluja väsymyksen, stressin, ahdistuksen hallintaan ja voimakkaiden elämääsi rajoittavien tunnetilojen käsittelyyn.

OSALLISTUMALLA NOUSE OMAAN VOIMAASI -PÄIVÄRETRIITILLE SAAT KÄYTTÖÖSI HELPPOJA JA NOPEITA HARJOITTEITA, JOIDEN AVULLA

- saat stressin, ahdistuksen ja pelon hallintaasi

- nostatat elämäniloasi

- selätät tunnekaaoksen ja lisäät läsnäoloa arjessasi

- luot vankan energeettisen pohjan hyvinvoinnillesi ja jaksat arkielämässäsi paremmin

RETRIITILLÄ

🍁Teemme paljon tunnetaitoja lisääviä harjoituksia yksin, pienryhmissä, sekä pareittain.

🍁 Käymme läpi työkaluja vahvan energeettisen pohjan luomiseksi hyvinvoinnillesi, mikä energisoi sinua ja auttaa saamaan stressin, ahdistuneisuuden ja voimakkaat tunnetilat hallintaasi.

🍁 Saat työkaluja kiinalaisen lääketieteen mukaisten elementtien tasapainotukseen, minkä myötä pystyt tasapainottamaan tunne-elämääsi ja tukemaan terveyttäsi optimaalisella, juuri sinulle sopivalla tavalla.

🍁 Opit ymmärtämään suurimpia esteitä omalla voimaantumisen matkallasi ja saat työkaluja niiden kanssa työskentelyyn.

🍁Pääset puhdistamaan chakrojasi, mikä auttaa sinua vapautumaan sekä tämän hetken että menneisyyden painolastista.

🍁Pääset jakamaan, kokemaan, avautumaan ja antautumaan turvallisessa ympäristössä samanhenkisten ihmisten ympäröimänä.

AIKAISEMPIEN RETRIITTILÄISTEN KOKEMUKSIA

"Retriitillä parasta oli vilpitön ilmapiiri, lupa olla omana itsenä. Ohjaajien vahva ammattitaito ja lempeys korostui ja teki tilaan turvallisen ympäristön. Hyviä harjoitteita. Sain apua omaan selittämättömään ahdistukseen."

"Todella hyvä retriitti! Sain paljon työkaluja. Loistavat ohjaajat, loistava yhteishenki."

"Parasta retriitillä oli uudet raikkaat harjoitukset, jotka olivat minulle ihan uusia. Ryhmädynamiikka toimi hyvin, vaikka meitä olikin paljon. Mielenkiinto tietää lisää heräsi. Ihana paikka ja tila, ihanat osaavat ohjaajat."

"Rento ilmapiiri samanhenkisten ihmisten seurassa. Uudet harjoitukset, joita tehdä, jotta pysyä omassa tasapainossa. Energia- ja tunnetyö kombinaatio toimi hyvin. Metodit/ harjoitukset tasapainottivat toisiaan."

"Elinan ja Kirsin ohjaus toimi hyvin yhteen, sujuvaa ja toisiaan tukevaa. Oli helppo olla heidän ohjauksessaan. Yksi päivä oli kevyt aloitus. Kahden päivän juttu voisi myös toimia, vaikka tähän hetkeen 1 päivä oli riittävästi."

"Stressi poistui, ihana tunnelma, opin paljon itsestäni."

 

Ohjaajina hyvinvointivalmentaja ja Energy Medicine -hoitaja Kirsi Kautiainen ja tunneterapeutti Elina Jaatinen. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ❤️ 

LUNASTA PAIKKASI RETRIITILLE TÄÄLTÄ.