Päivämäärä seuraavalle Vapauta potentiaalisi -päiväretriitille julkaistaan pian ❤️ 

Sarjassaan neljäs lämminhenkinen itseäsi kohottava Vapauta potentiaalisi -päiväretriitti järjestetään mahdollisimman pian kesän lopulla/alkusyksystä. Tarkka ajankohta tulossa tietoon pian!


Elämme tällä hetkellä voimakasta energeettisen myllerryksen ja irtipäästämisen aikaa. Se aiheuttaa meille monenlaista epämukavuutta niin kehon kuin mielenkin kipuilun muodossa - oletko huomannut tämän?

Luopumisen vaikeus vetää kehojamme epätasapainoon aiheuttaen mm. stressiä, väsymystä ja voimakkaita tunnetiloja, jotka estävät meitä nauttimasta elämästä ja saamasta täyttä potentiaaliamme käyttöömme. Kaiken tämän keskellä on äärimmäisen tärkeää nostattaa omia energioitamme ja sitä myötä sisäistä voimaamme. Päiväretriitin aikana luomme yhdessä turvallisen ja syvän tilan, jossa voit antautua omalle hyvänolon matkallesi. Vapauta potentiaalisi -päiväretriitillä saat käytännöllisiä, helppoja ja nopeita työkaluja niin väsymyksen, stressin kuin ahdistuksenkin hallintaan. Ja sukellamme itse itsellemme luomiemme rajoitteiden maailmaan pelkojen näkökulmasta ja työstämme elämäämme rajoittavia pelkoja pois. 

OSALLISTUMALLA VAPAUTA POTENTIAALISI -PÄIVÄRETRIITILLE SAAT KÄYTTÖÖSI HELPPOJA JA NOPEITA HARJOITTEITA, JOIDEN AVULLA

- saat stressin, ahdistuksen ja pelon hallintaasi

- lisäät kehosi stressinsietokykyä

- nostatat elämäniloasi

- luot vankan energeettisen pohjan hyvinvoinnillesi ja jaksat arkielämässäsi paremmin

- edistät täyden potentiaalisi saamista käyttöösi

RETRIITILLÄ

🍁 Käymme läpi työkaluja vahvan energeettisen pohjan luomiseksi hyvinvoinnillesi, mikä energisoi sinua ja auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

🍁  Menemme stressin energeettisille juurille helpottaen kehosi stressitilaa ja samalla nostamme kehosi stressinsietokykyä.

🍁 Avaamme kolmatta silmääsi tekemällä neliosaisen hoitoprotokollan 1. tai 2. osan riippuen siitä osallistutko retriitille ensimmäistä vai toista kertaa.   

🍁 Opit energeettisen testauksen salat ja saat näin käyttöösi työkalun, josta tulee olemaan paljon hyötyä arkielämässäsi.

🍁 Määritämme pelkojasi jonkin sellaisen asian taustalla, jota et yrityksistäsi huolimatta ole onnistunut saavuttamaan ja työstämme pelkojasi pois. 

🍁Pääset jakamaan, kokemaan, avautumaan ja antautumaan turvallisessa ympäristössä samanhenkisten ihmisten ympäröimänä.

RETRIITTI SOPII ERITYISEN HYVIN MM. SINULLE

- YRITTÄJÄ, joka tuskailet asiakkaiden puutteen tai muun yritystoimintaasi liittyvän ongelman kanssa.

- UUPUNUT, joka haluat saada virtaa elämääsi. 

- YLIPAINON KANSSA KAMPPAILEVA, joka haluat lopettaa jatkuvan laihdutuskierteen ja saavuttaa tuloksia kehoasi stressaamatta. 

- UNETTOMUUDESTA KÄRSIVÄ, joka haluat taas nukkua hyvin, mutta et ole löytänyt unihaasteisiisi toimivaa apua. 

- IHMISSUHDEHAASTEISTA KÄRSIVÄ, joka haluat luoda toimivan suhteen esim. lapsiisi ja/tai puolisoosi, tai parantaa yhteistyö/ihmissuhdetaitojasi. 

- KIVUISTA KÄRSIVÄ, joka haluat elää taas kivutonta elämää, mutta et ole erilaisten hoitomuotojen kokeilemisesta huolimatta saanut toimivaa apua kipuihisi. 

- AUTOIMMUUNISAIRAUDESTA KÄRSIVÄ, joka haluat saada sairautesi oireet kuriin.  

- JATKUVIEN RAHAHAASTEIDEN KANSSA KAMPPAILEVA, joka haluat vähentää taloudellisista haasteista aiheutuvaa stressiä ja saada taloutesi kuntoon. 

AIKAISEMPIEN RETRIITTILÄISTEN KOKEMUKSIA

"Retriitillä parasta oli vilpitön ilmapiiri, lupa olla omana itsenä. Ohjaajien vahva ammattitaito ja lempeys korostui ja teki tilaan turvallisen ympäristön. Hyviä harjoitteita. Sain apua omaan selittämättömään ahdistukseen."

"Sopivasti ohjelmaa, tekemistä & lepoa. Stressinpoistoharjoitus parin kanssa oli ihana."

"Parasta retriitillä oli uudet raikkaat harjoitukset, jotka olivat minulle ihan uusia. Ryhmädynamiikka toimi hyvin, vaikka meitä olikin paljon. Mielenkiinto tietää lisää heräsi."

"Kiitos kaunis kurssista, jossa kannustat esimerkillä olemalla avoin ja siten hoitamaan itseään syvällisesti. Hyvä mieli ja rauha tuli päivästä."

"Mielenkiintoinen päivä! Hyviä harjoituksia ja ihana ohjaaja :) Todella rentoutunut olo retriitin jälkeen. Kiitos!"

"Intensiivine, monipuolinen, yllättäväkin päivä hyvässä mielessä, ja kiitos kotiin mukaan tulevasta materiaalista. Iso kiitos Kirsi!" 

"Mielenkiintoinen päivä. Skeptinen ennen tätä päivää, mutta päivän aikana sai hyvin uutta tieto ja oppi uutta. Olo on vähemmän stressaantunut ja päivä sai pohtimaan omia kipukohtia eri tavalla kuin aiemmin. Erittäin mukava ryhmä." 

"Kiitos Kirsi ihanasta päivästä. Sain paljon eväitä jokapäiväiseen elämään. Uskon että muukin perhe saa eväitä, joita saan jakaa." 

"Kiitos antoisasta päivästä! Olo on rennompi ja hyväksyvämpi itseä kohtaan." 

"Kiitos Kirsi <3 Oloni on rentoutunut ja rauhoittunut. Tunteiden kirjo on laaja, mutta mielenkiintoinen. Varmasti otan metodeja käyttöön arkielämään ja yritän vahvistaa myös lasten elämää. Toivottavasti pääsen osallistumaan uudelleen!" 

"Kiitos ihanasta päivästä! Tideän, että meneillä on minulla transformaation elämässä. Tämä oli juuri oikea paikka olla tänään." 

"Hyvä fiilis, energinen, kevyempi olo, selkeämpi olo, kirjastunut olo. Kiitos <3"

 

Ohjaajana Eden Energy Medicine -hoitaja Kirsi Kautiainen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ❤️ 

LUNASTA PAIKKASI RETRIITILLE