KirsiK Energy Medicine -sielunhoitajakoulutukseen mahdollisuus päästä vielä mukaan 22.5.2024 asti!

Koulutus aloitettiiin uudelle ryhmälle maaliskuussa 2024. Koska energeettiset olosuhteet olivat tuolloin erityisen haastavat, uusimme koulutuksen ensimmäisen opintojakson 23.-26.5.2024. Sen vuoksi uusilla opiskelijoilla on vielä keskiviikkoon 22.5. asti aikaa ilmoittautua mukaan koulutukseen. Toinen merkittävä syy uusinnalle on se, että koulutuksen alkamisen jälkeen olen lihastestaukseni ohjaamana tehnyt päätöksen, että tämä koulutusryhmä on viimeinen, jota koulutan Suomessa suomen kielellä. Vuonna 2025 siirrän koulutuksen ulkomaille; paikka ei ole vielä täsmentynyt. Eli nyt on mahdollisuus vielä aloittaa opinnot, jos sinulle on tärkeää opiskella kanssani suomen kielellä. 


Haluaisitko tehdä työksesi sellaista, millä pystyt auttamaan ihmisiä aidosti voimaan paremmin? Mitä tehdessäsi voit kukoistaa kilpaa asiakkaidesi kanssa? Saada haastaviltakin asiakkailta myönteistä palautetta? Alla näet palautteen, mitä kouluttaja Kirsi Kautiainen on omilta asiakkailtaan saanut kahden viimeisen vuoden aikana. 

Koulutus antaa sinulle valmiudet hoitaa minkälaisia asiakastapauksia tahansa, sillä se sukeltaa syvällisesti kaikenlaisten haasteidemme todellisille juurille alitajuntaan. Tällöin me emme keskity ihmisen fyysiseen olemukseen, vaan sieluun, joka vaikuttaa fyysiseen olemukseemme. Koulutuksessa KirsiK Energy Medicinen luoja ja menestyksellä jo lukuisia ihmisiä hoitanut energiahoitaja, Kirsi Kautiainen, opettaa sinulle kaikki ne energeettiset tekniikat, joilla on itse omin käsin tuottanut itselleen ja muille ihmisille suuren määrän hyvinvointia. 

Kokonaisuudessaan KirsiK Energy Medicine -sielunhoitajakoulutus koostuu kahdeksasta (8) opintokokonaisuudesta, ja koulutukseen ilmoittautuessasi sitoudut käymään läpi neljä ensimmäistä, joissa keskitytään puhdistamaan sielua rajoittavien uskomusten näkökulmasta. Samalla opit tasapainottamaan energeettistä kehoa, mikä on välttämätöntä hallita ennen alitajuntaisten pelkojen purkamisen opettelua. Tämän vuoksi pelkojenpurkua opiskelemme vasta opintojaksosta 5 eteenpäin, jos haluat opintojasi neljän ensimmäisen opintojakson jälkeen jatkaa. 

KOULUTUKSESSA KESKITYTÄÄN 

KEHOLLISEN STRESSIN JA SEN SYNTYMEKANISMIN SYVÄLLISEEN YMMÄRTÄMISEEN JA TAITOIHIN SEN KEHOSTA POIS PURKAMISEKSI

Koulutuksessa sinulle luodaan syvällinen ymmärrys siitä, kuinka laaja-alaisesta ilmiöstä stressissä on kyse ja miten tärkeä rooli sillä terveyteemme on. Ymmärrät prosessin, jonka kautta omat kehomme tuottavat stressiä jatkuvasti, ja etenkin hallitset keinoja stressintuotannon hilitsemiseksi ja pysäyttämiseksi, sekä kehoon varastoituneen stressin purkamiseksi. 

ENSIN ALITAJUNTAISEN ITSEÄMME VAHINGOITTAVAN SISÄISEN PUHEEN ELI RAJOITTAVIEN USKOMUSTEN MUUTTAMISEEN JA MYÖHEMMIN ALITAJUNTAISTEN PELKOJEN PURKAMISEEN

Ymmärrät, miten valtava vaikutus alitajunnassamme vaikuttavilla rajoittavilla uskomuksilla ja peloilla on hyvinvointiimme. Opit nostamaan tiedostamattomat uskomukset tiedostavan mielen tasolle ja muuttamaan niitä siten, että sisäinen puhe muuttuu lannistavasta kannustavaksi. Opit hahmottamaan rajoittavia uskomuksia ensin itselläsi ja sen jälkeen muilla poimimalla vihjeitä asiakkaan oirekuvauksesta. Opintojaksosta 5 eteenpäin tähän lisätään alitajuntaisten pelkojen purku, mikä on avain sielun syvälliseen puhdistamiseen ja sen myötä kaikenlaisista niin fyysisistä, psyykkisistä kuin henkisistäkin oireista vapautumiseen. 

LIHASTESTAUKSEN SYVÄLLISEEN OPPIMISEEN

Lihastestaus on se, mikä tekee energeettisestä hoidosta yksilöllistä hoitoa ja mahdollistaa sielun puhdistamisen. Ilman, että tiedät, mitä hoidettavan keho täsmällisesti tarvitsee ja mitä alitajunnasta tarvitsee muuttaa/purkaa, et voi hoitaa sielua yksilöllisesti juuri sen tarpeisiin vastaten. Jotta saat tämän valtavan hienon työkalun käyttöösi, puramme kaikki ne itse luomasi esteet, jotka estävät sinua oppimasta lihastestausta AUKOTTOMASTI. Koulutuksessa opit hallitsemaan lihastestauksen ja näin annat itsellesi mahdollisuuden tulla energeettiseksi sielunhoitajaksi, joka saa asiakkaillaan tuloksia aikaan olipa tapaus kuinka haastava tahansa. 

MERIDIAANIJÄRJESTELMÄN SYVÄLLISEEN HALLINTAAN

Opit tuntemaan meridiaanijärjestelmän syvällisesti ja tiedät, miten suuri vaikutus meridiaanitukoksilla on terveyteemme. Hallitset erilaisia tapoja tasapainottaa ja syvätasapainottaa kaikkia energeettisen kehomme meridiaaneja, ja osaat tasapainottaa niitä hoidettavan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. 

CHAKRAJÄRJESTELMÄN SYVÄLLISEEN HALLINTAAN

Opit 12+1 chakran järjestelmän sekä tiedät missä kehon pienemmät chakrat sijaitsevat. Osaat puhdistaa ja tasapainottaa kehon päächakroja sekä pienempiä chakroja purkaaksesi hoidettavan kehosta sinne varastoituneita menneisyyden asioita. 

MUIDEN ENERGEETTISEN KEHON JÄRJESTELMIEN HALLINTAAN

Opit myös ymmärtämään auran, kiinalaisen lääketieteen mukaisen elementtijärjestelmän (vesi, puu, tuli, maa ja metalli) sekä elämänilovirtausten (radiant circuits) merkityksen terveydellemme, sekä työstämään ja tasapainottamaan näitä energeettisiä järjestelmiä. Opintojaksosta 5 eteenpäin opiskelemme sielun korkeampia energeettisiä järjestelmiä aina valaistumisen energian kirkastamiseen asti. 

KOULUTUKSEN LÄPIKÄYTYÄSI

🍁 osaat hoitaa monenlaisia asiakastapauksia antaen todellista apua niin syvällisestä stressistä, unettomuudesta, kivusta kuin mistä muusta tahansa oireesta kärsivälle sukeltamalla oireiden todellisille juurisyille; ja koska hoidat fyysisen kehon sijasta sielua, eivät hoitotaitosi rajoitu pelkästään tällä hetkellä fyysisessä muodossa oleviin sieluihin.

🍁  pystyt kohtaamaan jokaisen asiakkaasi täysin yksilöllisesti, minkä myötä tuotat palveluusi tyytyväisiä asiakkaita.

🍁 hallitset monenlaisia tapoja purkaa alitajunnan vääristymiä ja tasapainottaa asiakkaasi energeettistä kehoa, mikä antaa käyttöösi monipuolisen työkalupakin hoitaa mitä moninaisimpia asiakastapauksia.

🍁 osaat kuunnella ja ohjeistaa asiakastasi tavalla, mikä auttaa luomaan syvän luottamuksellisen asiakassuhteen.

🍁 olet purkanut itse luomiasi esteitä osaamisesi ja menestyvän hyvinvointiyrityksen tieltä, mikä takaa hyvän taitotason ja sen myötä menestyksesi hoitajana ja hyvinvointialan yrittäjänä. 

KOULUTUS SOPII SINULLE, JOKA 

- olet avoin ja valmis kohtaamaan itsesi täydellisesti, sillä koulutuksessa nostamme tiedostamattoman uskomus- ja pelkomaailmasi koko komeudessaan tietoisuuteesi ja se saattaa olla shokeeraavaa. 

- tunnet suurta paloa auttaa ensin itseäsi ja sen jälkeen muita voimaan paremmin. 

- et lannistu haasteiden edessä, vaan sisukkaasti jatkat, vaikka oppimisesi ei sujuisi ongelmitta. 

- haluat aidosti oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. 

- olet valmis jakamaan hyvinvoinnilliset haasteesi kurssitoveriesi kanssa, sillä opettelet koulutuksessa läpikäytävät asiat oman kehosi kautta. 

KOULUTUKSEN KÄYTÄNNÖN TOTEUTUS

- Koulutuksen ensimmäinen kokonaisuus koostuu neljästä (4) neljän päivän kestoisesta (to-su) lähiopetusjaksosta pääkaupunkiseudulla, itsenäisesti tehtävästä käytännön harjoittelusta opetusjaksojen välillä sekä soveltavista kirjallisista tehtävistä ja näyttökokeesta jokaisen opetusjakson jälkeen. Tämän jälkeen koulutusta on mahdollista jatkaa seuraavat neljä opintojaksoa (opintojaksot 5-8), jotka toteutetaan samoin kuin opintojaksot 1-4. 

- Koulutuksessa opiskellaan oman kehon kautta, eli opit ensin purkamaan omia alitajunnan vääristymiäsi ja tasapainottamaan oman energeettisen kehosi, ja sen kautta hoitamaan muita. 

- Lähiopetusjaksojen 1-4 aikataulu:

(1. opetusjakso maaliskuussa 2024 - 21.-24.3.2024)

1. opetusjakso uusitaan toukokuussa 2024 - 23.-26.5.2024

2. opetusjakso elokuussa 2024 - 1.-4.8.2024

3. opetusjakso lokakuussa 2024 -24.-27.10.2024

4. opetusjakso joulukuussa 2024 - 19.-22.12.2024

- Koulutuksen hinta: 950€/ 4 päivän lähiopetusjakso (sis. alv 24%; pidätetään oikeus hinnan korotukseen vallitsevan alv-tason mukaisesti alv%:n muuttuessa) eli neljän opintojakson kokonaishinta 3800€, kun alv 24%. Jokainen opetusjakso maksetaan erikseen noin kaksi (2) viikkoa ennen opetusjakson alkua. Koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 400€:n suuruinen sitoutumismaksu, jonka maksettuasi sitoudut käymään läpi opintojaksot 1-4.  Maksua ei palauteta, jos jätät koulutuksen aloittamatta tai lopetat sen kesken opintojaksoja 1-4. Sitoutumismaksu hyvitetään viimeisen opetusjakson maksun yhteydessä, olipa viimeinen opintojaksosi valintasi mukaan 4. tai 8. 

- Koulutukseen sisältyy opetus sekä kouluttajan ja koulutusryhmän syvällinen tuki koulutusjaksojen välissä (tämän hetken opiskelijat ovat tarvinneet tukea varsin paljon, sillä syvällinen itsensä kohtaaminen on monin paikoin rankkaa).

- Kouluttajana toimii KirsiK Energy Medicinen kehittäjä ja itselleen menestyvän hyvinvointialan yrityksen luonut Kirsi Kautiainen. Lisätietoa Kirsistä saat tämän sivuston Tietoa minusta -osiosta. 

 

Ilmoittautuminen koulutukseen on nyt auki. Koulutukseen valituksi tulemisen ehdoton edellytys on, että energeettinen testaus osoittaa sinun olevan valmis itsesi syvälliseen työstämiseen. Tämän lisäksi Kirsi arvioi sitoutumisenastettasi, sillä tavoite on, että koulutuksen rankkuudesta huolimatta jokainen koulutuksen aloittava todella opiskelee vähintään opetusjaksot 1-4. 

Jos koulutus kiinnostaa tai sinulla on koulutukseen liittyen kysyttävää, olethan yhteydessä Kirsiin sähköpostitse info@kirsik.net. Kirsi haastattelee puhelimitse jokaisen koulutukseen pyrkivän opiskeluvalmiutesi kartoittamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan Suomeen KirsiK Energy Medicine -yhteisöä.