Seuraava Vapauta potentiaalisi -päiväretriitti pidetään Helsingissä 24.9. klo 10-18 ❤️ 

Sarjassaan neljäs lämminhenkinen itseäsi kohottava ja paljon odotettu Vapauta potentiaalisi -päiväretriitti on tulossa syyskuun lopulla 24.9. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaa pian oma paikkasi! Paikkasi pääset lunastamaan TÄÄLTÄ. Retriitin hinta on 149€ ja se sisältää retriitille osallistumisen lisäksi lounaan. 


Elämme tällä hetkellä voimakasta energeettisen myllerryksen ja irtipäästämisen aikaa. Se aiheuttaa meille monenlaista epämukavuutta niin kehon kuin mielenkin kipuilun muodossa - oletko huomannut tämän?

Kehosi nostaa voimallisesti pintaan kaikkea sellaista, mikä ei sinua enää palvele. Samalla helposti korostuvat asiat, jotka kertakaikkisesti eivät suju, vaikka kuinka yrittäisit. Nämä ovat yleensä sellaisia asioita, joiden taakse olet ladannut pelkoja ja ne ovat voimalla estämässä sinua saavuttamasta niitä asioita, mitä haluat saavuttaa; ovat ne sitten merkityksellisiä ihmissuhteita, painonpudotusta, taloudellista vakautta elämääsi, menestymistä työssäsi ja/tai yritystoiminnassa tms.

Näitä pelkoja et voi mitenkään tietoisella mielellä hahmottaa, koska ne vaikuttavat alitajunnassasi. Mutta ne voidaan määrittää energioidesi avulla. Tällä retriitillä yhdessä sukellamme pelkojesi maailmaan ja määritämme Eden Energy Medicine -tekniikoiden avulla ensisijaisen pelkosi sellaisen asian taustalla, joka tuntuu sinulle saavuttamattomalta. Työstämme käytännön tasolla myös muita hyvinvointisi kannalta tärkeitä asioita, ja saat niistä eväitä jokapäiväiseen hyvinvoivempaan elämään.

OSALLISTUMALLA VAPAUTA POTENTIAALISI -PÄIVÄRETRIITILLE SAAT KÄYTTÖÖSI HELPPOJA JA NOPEITA HARJOITTEITA, JOIDEN AVULLA

- saat stressin, ahdistuksen ja pelon hallintaasi

- lisäät kehosi stressinsietokykyä

- nostatat elämäniloasi

- luot vankan energeettisen pohjan hyvinvoinnillesi ja jaksat arkielämässäsi paremmin

- edistät täyden potentiaalisi saamista käyttöösi

RETRIITILLÄ

🍁 Käymme läpi työkaluja vahvan energeettisen pohjan luomiseksi hyvinvoinnillesi, mikä energisoi sinua ja auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

🍁  Menemme stressin energeettisille juurille helpottaen kehosi stressitilaa ja samalla nostamme kehosi stressinsietokykyä.

🍁 Opit energeettisen testauksen salat ja saat näin käyttöösi työkalun, josta tulee olemaan paljon hyötyä arkielämässäsi.

🍁 Määritämme ensisijaisen pelkosi jonkin sellaisen asian taustalla, jota et yrityksistäsi huolimatta ole onnistunut saavuttamaan ja työstämme sen pois. 

🍁Pääset jakamaan, kokemaan, avautumaan ja antautumaan turvallisessa ympäristössä samanhenkisten ihmisten ympäröimänä.

RETRIITTI SOPII ERITYISEN HYVIN MM. SINULLE

- YRITTÄJÄ, joka tuskailet asiakkaiden puutteen tai muun yritystoimintaasi liittyvän ongelman kanssa.

- UUPUNUT, joka haluat saada virtaa elämääsi. 

- YLIPAINON KANSSA KAMPPAILEVA, joka haluat lopettaa jatkuvan laihdutuskierteen ja saavuttaa tuloksia kehoasi stressaamatta. 

- UNETTOMUUDESTA KÄRSIVÄ, joka haluat taas nukkua hyvin, mutta et ole löytänyt unihaasteisiisi toimivaa apua. 

- IHMISSUHDEHAASTEISTA KÄRSIVÄ, joka haluat luoda toimivan suhteen esim. lapsiisi ja/tai puolisoosi, tai parantaa yhteistyö/ihmissuhdetaitojasi. 

- JATKUVIEN RAHAHAASTEIDEN KANSSA KAMPPAILEVA, joka haluat vähentää taloudellisista haasteista aiheutuvaa stressiä ja saada taloutesi kuntoon. 

AIKAISEMPIEN RETRIITTILÄISTEN KOKEMUKSIA

"Retriitillä parasta oli vilpitön ilmapiiri, lupa olla omana itsenä. Ohjaajien vahva ammattitaito ja lempeys korostui ja teki tilaan turvallisen ympäristön. Hyviä harjoitteita. Sain apua omaan selittämättömään ahdistukseen."

"Sopivasti ohjelmaa, tekemistä & lepoa. Stressinpoistoharjoitus parin kanssa oli ihana."

"Parasta retriitillä oli uudet raikkaat harjoitukset, jotka olivat minulle ihan uusia. Ryhmädynamiikka toimi hyvin, vaikka meitä olikin paljon. Mielenkiinto tietää lisää heräsi."

"Kiitos kaunis kurssista, jossa kannustat esimerkillä olemalla avoin ja siten hoitamaan itseään syvällisesti. Hyvä mieli ja rauha tuli päivästä."

"Mielenkiintoinen päivä! Hyviä harjoituksia ja ihana ohjaaja :) Todella rentoutunut olo retriitin jälkeen. Kiitos!"

"Intensiivine, monipuolinen, yllättäväkin päivä hyvässä mielessä, ja kiitos kotiin mukaan tulevasta materiaalista. Iso kiitos Kirsi!" 

"Mielenkiintoinen päivä. Skeptinen ennen tätä päivää, mutta päivän aikana sai hyvin uutta tieto ja oppi uutta. Olo on vähemmän stressaantunut ja päivä sai pohtimaan omia kipukohtia eri tavalla kuin aiemmin. Erittäin mukava ryhmä." 

"Kiitos Kirsi ihanasta päivästä. Sain paljon eväitä jokapäiväiseen elämään. Uskon että muukin perhe saa eväitä, joita saan jakaa." 

"Kiitos antoisasta päivästä! Olo on rennompi ja hyväksyvämpi itseä kohtaan." 

"Kiitos Kirsi <3 Oloni on rentoutunut ja rauhoittunut. Tunteiden kirjo on laaja, mutta mielenkiintoinen. Varmasti otan metodeja käyttöön arkielämään ja yritän vahvistaa myös lasten elämää. Toivottavasti pääsen osallistumaan uudelleen!" 

"Kiitos ihanasta päivästä! Tideän, että meneillä on minulla transformaation elämässä. Tämä oli juuri oikea paikka olla tänään." 

"Hyvä fiilis, energinen, kevyempi olo, selkeämpi olo, kirjastunut olo. Kiitos <3"

 

Ohjaajana Eden Energy Medicine -hoitaja Kirsi Kautiainen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ❤️ 

LUNASTA PAIKKASI RETRIITILLE TÄÄLTÄ. 8.9. asti pääset mukaan ennakkovaraajan etuhintaan koodilla SYYS2022.