Vuoden kestoinen KirsiK Energy Medicine koulutus alkamassa uudelle ryhmälle maaliskuussa 2024! 

Haluaisitko tehdä työksesi sellaista, millä pystyt auttamaan ihmisiä aidosti voimaan paremmin? Mitä tehdessäsi voit kukoistaa kilpaa asiakkaidesi kanssa? Saada haastaviltakin asiakkailta myönteistä palautetta? Alla näet palautteen, mitä kouluttaja Kirsi Kautiainen on omilta asiakkailtaan saanut kahden viimeisen vuoden aikana. 


Kokonaisvaltainen KirsiK Energy Medicine -koulutus alkaa uudelle 12 hengen ryhmälle maaliskuussa 2024. Koulutus antaa sinulle valmiudet hoitaa minkälaisia asiakastapauksia tahansa. Koulutuksessa KirsiK Energy Medicinen luoja ja menestyksellä jo noin tuhatta ihmistä hoitanut energiahoitaja, Kirsi Kautiainen, opettaa sinulle kaikki ne energeettiset tekniikat, joilla on itse omin käsin tuottanut itselleen ja muille ihmisille suuren määrän hyvinvointia. 

KOULUTUKSESSA KESKITYTÄÄN 

KEHOLLISEN STRESSIN JA SEN SYNTYMEKANISMIN SYVÄLLISEEN YMMÄRTÄMISEEN JA TAITOIHIN SEN KEHOSTA POIS PURKAMISEKSI

Koulutuksessa sinulle luodaan syvällinen ymmärrys siitä, kuinka laaja-alaisesta ilmiöstä stressissä on kyse ja miten tärkeä rooli sillä terveyteemme on. Ymmärrät prosessin, jonka kautta omat kehomme tuottavat stressiä jatkuvasti, ja etenkin hallitset keinoja stressintuotannon hilitsemiseksi ja pysäyttämiseksi, sekä kehoon varastoituneen stressin purkamiseksi. 

ALITAJUNTAISEN ITSEÄMME VAHINGOITTAVAN SISÄISEN PUHEEN ELI RAJOITTAVIEN USKOMUSTEN MUUTTAMISEEN

Ymmärrät, miten valtava vaikutus alitajunnassamme vaikuttavilla rajoittavilla uskomuksilla on hyvinvointiimme. Opit nostamaan tiedostamattomat uskomukset tiedostavan mielen tasolle ja muuttamaan niitä siten, että sisäinen puhe muuttuu lannistavasta kannustavaksi. Opit hahmottamaan rajoittavia uskomuksia ensin itselläsi ja sen jälkeen muilla poimimalla vihjeitä asiakkaan oirekuvauksesta. 

LIHASTESTAUKSEN SYVÄLLISEEN OPPIMISEEN

Lihastestaus on se, mikä tekee energeettisestä hoidosta yksilöllistä hoitoa. Ilman, että tiedät, mitä hoidettavan keho täsmällisesti tarvitsee, et voi hoitaa kehoa yksilöllisesti juuri sen tarpeisiin vastaten. Jotta saat tämän valtavan hienon työkalun käyttöösi, puramme kaikki ne itse luomasi esteet, jotka estävät sinua oppimasta lihastestausta AUKOTTOMASTI. Koulutuksessa opit hallitsemaan lihastestauksen ja näin annat itsellesi mahdollisuuden tulla energiahoitajaksi, joka saa asiakkaillaan tuloksia aikaan olipa tapaus kuinka haastava tahansa. 

MERIDIAANIJÄRJESTELMÄN SYVÄLLISEEN HALLINTAAN

Opit tuntemaan meridiaanijärjestelmän syvällisesti ja tiedät, miten suuri vaikutus meridiaanitukoksilla on terveyteemme. Hallitset erilaisia tapoja tasapainottaa ja syvätasapainottaa kaikkia energeettisen kehomme meridiaaneja, ja osaat tasapainottaa niitä hoidettavan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. 

CHAKRAJÄRJESTELMÄN SYVÄLLISEEN HALLINTAAN

Opit 12+1 chakran järjestelmän sekä tiedät missä kehon pienemmät chakrat sijaitsevat. Osaat puhdistaa ja tasapainottaa kehon päächakroja sekä pienempiä chakroja purkaaksesi hoidettavan kehosta sinne varastoituneita menneisyyden asioita. 

MUIDEN ENERGEETTISEN KEHON JÄRJESTELMIEN HALLINTAAN

Opit myös ymmärtämään auran, kiinalaisen lääketieteen mukaisen elementtijärjestelmän (vesi, puu, tuli, maa ja metalli) sekä elämänilovirtausten (radiant circuits) merkityksen terveydellemme, sekä työstämään ja tasapainottamaan näitä energeettisiä järjestelmiä. 

KOULUTUKSEN LÄPIKÄYTYÄSI

🍁 osaat hoitaa monenlaisia asiakastapauksia antaen todellista apua niin syvällisestä stressistä, unettomuudesta, kivusta kuin mistä muusta tahansa oireesta kärsivälle.

🍁  pystyt kohtaamaan jokaisen asiakkaasi täysin yksilöllisesti, minkä myötä tuotat palveluusi tyytyväisiä asiakkaita.

🍁 hallitset monenlaisia tapoja tasapainottaa asiakkaasi energeettistä kehoa, mikä antaa käyttöösi monipuolisen työkalupakin hoitaa mitä moninaisimpia asiakastapauksia.

🍁 osaat kuunnella ja ohjeistaa asiakastasi tavalla, mikä auttaa luomaan syvän luottamuksellisen asiakassuhteen.

🍁 olet purkanut itse luomiasi esteitä osaamisesi ja menestyvän hyvinvointiyrityksen tieltä, mikä takaa hyvän taitotason ja sen myötä menestyksesi hoitajana ja hyvinvointialan yrittäjänä. 

KOULUTUS SOPII SINULLE, JOKA 

- olet avoin ja valmis kohtaamaan itsesi täydellisesti, sillä koulutuksessa nostamme tiedostamattoman uskomusmaailmasi koko komeudessaan tietoisuuteesi ja se saattaa olla shokeeraavaa. 

- tunnet suurta paloa auttaa ensin itseäsi ja sen jälkeen muita voimaan paremmin. 

- et lannistu haasteiden edessä, vaan sisukkaasti jatkat, vaikka oppimisesi ei sujuisi ongelmitta. 

- haluat aidosti oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. 

- olet valmis jakamaan hyvinvoinnilliset haasteesi kurssitoveriesi kanssa, sillä opettelet koulutuksessa läpikäytävät asiat oman kehosi kautta. 

KOULUTUKSEN KÄYTÄNNÖN TOTEUTUS

- Koulutus koostuu neljästä (4) neljän päivän kestoisesta (to-su) lähiopetusjaksosta pääkaupunkiseudulla, itsenäisesti tehtävästä käytännön harjoittelusta opetusjaksojen välillä sekä soveltavista kirjallisista tehtävistä ja näyttökokeesta jokaisen opetusjakson jälkeen. 

- Koulutuksessa opiskellaan oman kehon kautta, eli opit ensin tasapainottamaan oman kehosi ja sen kautta hoitamaan muita. 

- Lähiopetusjaksojen aikataulu:

1. opetusjakso maaliskuussa 2024 - 21.-24.3.2024

2. opetusjakso toukokuussa 2024 - 23.-26.5.2024

3. opetusjakso elokuussa 2024 - 1.-4.8.2024

4. opetusjakso lokakuussa 2024 -24.-27.10.2024

- Koulutuksen hinta: 950€/ 4 päivän lähiopetusjakso eli kokonaishinta 3800€ (sis. alv 24%). Jokainen opetusjakso maksetaan erikseen kaksi (2) viikkoa ennen opetusjakson alkua. Koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 400€:n suuruinen sitoutumismaksu, jota ei palauteta, jos koulutuksen jättää kesken. Sitoutumismaksu hyvitetään viimeisen opetusjakson maksun yhteydessä; eli viimeisen opetusjakson maksu 950€ - 400€ = 550€. 

- Koulutukseen sisältyy opetus sekä kouluttajan ja koulutusryhmän syvällinen tuki koulutusjaksojen välissä (tämän hetken opiskelijat ovat tarvinneet tukea varsin paljon, sillä syvällinen itsensä kohtaaminen on monin paikoin rankkaa).

- Ensimmäisen opintokokonaisuuden jälkeen osaamista on mahdollisuus kehittää toisen opintokokonaisuuden syventävässä koulutuksessa, jolloin opiskellaan mm. alitajuntaisten pelkojen ja alitajuntaan rakentuneiden suojamekanismien purkamista, energeettisen pohjaverkon eheytystä, energeettisen kehon korkeampien järjestelmien energiavirtausten edistämistä ja kolmannen silmän avausta. Toisen opintokokonaisuuden toteutus ja hinnat samat kuin ensimmäisen opintokokonaisuuden.

- Kouluttajana toimii KirsiK Energy Medicinen kehittäjä ja itselleen menestyvän hyvinvointialan yrityksen luonut Kirsi Kautiainen. Lisätietoa Kirsistä saat tämän sivuston Tietoa minusta -osiosta. 

 

Ilmoittautuminen koulutukseen on nyt auki. Koulutukseen valituksi tulemisen ehdoton edellytys on, että energeettinen testaus osoittaa sinun olevan valmis itsesi syvälliseen työstämiseen. Tämän lisäksi Kirsi arvioi sitoutumisenastettasi, sillä tavoite on, että koulutuksen rankkuudesta huolimatta jokainen koulutuksen aloittava todella vie sen loppuun saakka. 

Jos koulutus kiinnostaa tai sinulla on koulutukseen liittyen kysyttävää, olethan yhteydessä Kirsiin sähköpostitse info@kirsik.net. Kirsi haastattelee puhelimitse jokaisen koulutukseen pyrkivän opiskeluvalmiutesi kartoittamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan Suomeen KirsiK Energy Medicine -yhteisöä.