Asiakaspalautteet

Olen auttanut asiakkaitani toipumaan mitä moninaisimmista terveyshaasteista, niin fyysisistä kuin psyykkisistäkin.

Pasi

"Olen kärsinyt tosi voimakkaasta hartiakivusta pitkään ja vaimoni suosituksesta päätin kokeilla Kirsin käsittelyä. Hoitopöydällä maatessani tunsin ensin kihelmöintiä kipualueella ja heti sen jälkeen suurin osa kivusta oli poissa. Seuraavana aamuna en tuntenut hartiassani kipua enää ollenkaan. "

Sari

"Olen saanut Kirsin avulla apua fibromyalgiaan todella paljon. Lihaskivut ovat vähentyneet. Energiataso noussut. Aamut eivät enää ole "pakko pullaa", vaan herään pirteänä, mikä kuvaa myös sitä, että unen laatu on parantunut. Iso kiitos avusta!"

Martie

"Olen diabeetikko ja haimani on kivuliaasti kramppaillut jo pidemmän aikaa, erityisesti yöaikaan häiriten nukkumista. Kirsin hoidon jälkeen nukuin pitkästä aikaa kuin vauva! Ei tarvinnut tehdä sitä normaalia yöllista rumbaa eli nousta ylös venyttelemään krampin iskiessä ja takaisin sänkyyn, monta kertaa yössä. Ehdottomasti tulen hoitoon uudestaan!"

Martina

"Hartiakipuni oli lähes kestämätöntä tullessani Kirsille hoitoon. Olen kärsinyt siitä noin vuoden ajan. Välittömästi hoidon jälkeen voin paljon paremmin, tuskin enää edes tunnen kipua hartiassa. Rehellisesti sanottuna olen yllättynyt, että hoito auttoi. Se todella toimii!"

Anna

"Hain ja sain Kirsiltä apua burnoutin ja masennuksen aiheuttamaan uniongelmaan, joka näyttäytyi pinnallisena ja pätkittäisenä huonona unenlaatuna. Neljän viikon jälkeen unenlaatu on selkeästi parantunut. Teen minulle rakennettua energiarutiinia päivittäin ja huomaan viimeistään unenlaadussa, mikäli olen jättänyt jotain tekemättä. Suosittelen lämpimästi Kirsin valmennusta, myös etänä!"

Saija

"Hain Kirsiltä alunperin apua vatsan turvotteluun. Vuoden valmennuksen aikana opin itse selvittämään, mikä kulloisenkin epämiellyttävän olotilani syynä on ja opin kuinka voin palauttaa kehoni ja mieleni tasapainon. Opin Kirsiltä harjoitteita, joista en usko enää koskaan luopuvani. Vatsan turvottelu helpottui ja jäi oikeastaan prosessin edetessä toisarvoiseen asemaan. Sain tehokkaita keinoja kehossa jyllänneen stressin purkamiseen, mikä vaikutti niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin terveyteen positiivisesti, ihan kaikkeen hormonitoiminnasta tunteiden säätelyyn. Suosittelen Kirsin ammattitaitoista etävalmennusta erityisesti sellaiselle, joka haluaa oppia hoitamaan itse itseään ja uskoa, että kaikki vastaukset on omassa kehossa."

Johanna

"Alaselkäkipu ja sen säteily muualle kehoon on jatkunut noin viisitoista vuotta. Hoidon jälkeen on ihan tosi paljon rennompi olo tuolla lantion seudussa ja sellasta pehmeyttä ja liikkuvuutta tuli siihen ihan selkeesti lisää. Tuntuu, että kehon asentokin on nyt selkeesti parempi."

Leena

"Oon kärsiny alaselkäkivusta nyt parisen vuotta, jatkuvasti sellasta pientä ja haittaa nukkumista. Ja jos enemmän liikkuu ja urheilee, tulee sellasta vihlovaa kipua. Tulin paikalle kiireisenä ja stressaantuneena liikenneruuhkan keskeltä, mutta Kirsi sai mut nopeasti rentoutumaan ja rauhoittumaan. Hoidon seurauksena terävä kipu alaselässä muuttui laimeemmaksi ja kipualue paljon lämpöisemmäksi. Kylmä kova kipu on nyt poissa."

Sanna

"Minulla oli alkava flunssa mennessäni Kirsille hoitoon. Olo oli tukkoinen ja astmaatikkona flunssa aiheuttaa myös tukkoisuutta hengityksessä. Yleensä tavallinen flunssa kestää minulla noin viikon verran ennenkuin tunnen, että hengitys kulkee kunnolla. Kirsi teki minulle flunssaa helpottavan hoidon ja antoi kotiin tehtäväksi harjoitteen. Flunssa ei tullut kunnolla päälle ollenkaan, vaan olo alkoi helpottamaan hoidon jälkeisenä päivänä, ja kolmantena päivänä oli jo melkein normikunto."

Pirre

"Kiitos tehokkaasta hoidosta flunssani aikana. Normaalisti flunssani pitkittyy ja nuhainen olo jatkuu parikin viikkoa. Energiahoito flunssan ollessa pahimmillaan nopeutti paranemista ja selvisin ilman pitkittynyttä nuhaista oloa. Alle viikossa flunssa oli selätetty. Kiitos myös selkeistä ja helpoista kotihoito-ohjeista."

Deirdre

"Jouduin muutama vuosi sitten auto-onnettomuuteen ja sen seurauksena olen kärsinyt päivittäin kivusta alaselässä ja ympäri kehoa. Kipu helpotti hoidon aikana välittömästi. Kaksi viikkoa hoidon jälkeen selkä voi edelleen hienosti. Vähän lievää kipua siellä täällä, mutta miljoona kertaa parempi kuin aikaisemmin. Kiitos!"

Kaitsu

"Lantioni on pitkän aikaa ollut ihan silminnähden väärässä asennossa ja sen vuoksi sekä selkä että polvet on erittäin kipeät. Kirsin hoidon jälkeen selkään ei satu lähellekään niin paljon kuin tähän asti on sattunut. Ja asento muuttui aikalailla varmaan suoraksi mitä se oli ennen ihan vinossa. Polvissakin tuntuu paljon suoremmalle. Sain hoidosta paljon apua, kiitos!"

Minna-Maija

"Olen super-stressaava, kiireinen yrittäjä. Kirsin sessioiden avulla olen saanut hermostoni rauhoittumaan ja huomaan, että olen keskimäärin hyväntuulisempi kuin aikaisemmin. Nyt osaan selkeästi tunnistaa, koska olen oikeasti väsynyt, enkä vain väkisin puske eteenpäin. On ihanaa, että on myös selkeitä työkaluja saada nopeasti energiatasot nousemaan. Kiitos Kirsi!"

Pirre

"Aloittaessani energiahoidot oloni oli vetämätön ja aikaansaamaton, jopa uupunut ja kovin stressaantunut. Aamuisin oloni oli väsynyt ja jouduin usein pakottamaan itseni ylös sängystä. Olin hyvin ärtymisherkkä, enkä jaksanut lasteni kiukuttelua ehkä hetkeäkään. Jokaisen hoitokerran jälkeen on mennyt pari päivää lepäillessä, minkä jälkeen olen taas oma energinen itseni, jaksan päivän loppuun asti ja nukun levollisemmin. Myös ärtyneisyys on vähentynyt ja jaksan huomattavasti paremmin lasteni kiukuttelua - mikä sekin tosin on vähentynyt, nyt kun olen enemmän läsnä. Erilaiset harjoitteet ovat tulleet osaksi arkea, jotka on helppo tehdä työpäivän lomassa tai kotiaskareiden yhteydessä. Suosittelen!"

Ville

"Olen kärsinyt vaikeasta unettomuudesta jo noin 16 vuotta ja unettomuus on paljon määrittänyt elämääni ja rytmiä siinä. Lähdin tapaamaan Kirsia avoimin mielin, tietämättä yhtään mitä luvassa olisi. Jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen koin uskomatonta suuntausta ylöspäin unettomuuden suhteen! Vieläkin valvon öitä, mutta jos puolet öistä nukun sikeästi 6-7h unia, on se jo voitto verrattuna aiemmin nukuttuihin 2h yöuniin. Alku on jo antanut takeita paremmasta huomisesta unen suhteen, joten innolla odotan jatkoa!"

Sanna

"Hoito oli rentouttava ja osasit löytää kehostani nopeasti pisteet, joissa oli selkeästi lihasjännitettä ja sait näitä selvästi laukaistua ja oloni rentoutumaan. Kiitos Kirsi!"

Kaisa

"On ollut ilo päästä kokeilemaan energiahoitoa. Olen löytänyt sisäistä itseäni stressin alta ja saanut keinoja, jotka auttavat rentoutumaan. Muutokset eivät niinkään ole ulkoisia, vaan sisäisen maailman vahvistamista, joka on vaikuttanut ulkoiseen olemukseen. Yksi suuri apu on ollut syvärentoutuksella ja kotona tehtävillä harjoitteilla, joiden tekeminen vie hetken, mutta antaa suuren avun. Kirsi hoitajana on rauhallinen, kuuntelee ja neuvoo eteenpäin lempeällä otteella."

Meri

"Jotain taikoja sinä kyllä teit, sillä olen nukkunut kolmena yönä seitsemän tuntia yhteen putkeen. Tällaista ei ole tapahtunut pitkään aikaan. Tunnen niin syvää kiitollisuutta avustasi, että kyyneleet tulee silmään, kun ajattelen sitä. Niiden pään alueen pisteiden painaminen tekee niin hyvää. Kaikken parasta tähän mennessä!"

Hennariikka

"Menin alunperin Kirsin hoitoon vuosia jatkuneiden elämää suuresti haittaavien alaselkäkipujen vuoksi. Heti ensimmäisessä hoidossa lihaslukon avauksen myötä lantion asento suoristui ja sen myötä housunlahkeeni olivat pitkästä aikaa taas samassa tasossa. Jo pitkän aikaa yksi jalka oli ollut selkeästi toista lyhyempi. Usemman hoitokerran jälkeen selkäkipu on todella paljon helpottanut ja sen ohella olen saanut paljon mielen tasapainoa ja tyyneyttä sekä helpotusta närästysvaivoihin." 

Jennica

"Olen ollut Kirsin (pääosin) etävalmennuksessa pian puoli vuotta. Tuona aikana olen saanut merkittävää helpotusta koko oikealla puolella kehoani vallitsevaan epämääräiseen kipuun ja kireyteen. Olen myös saavuttanut paljon henkistä tasapainoisuutta. Pystyn ottamaan asiat paljon aikaisempaa kevyemmin, enkä enää hermostu lapsillekaan entiseen malliin. Olen saanut paljon energiaa elämään ja sen myötä alkanut taas liikkumaan enemmän."

Dalton

"Hieroskelin alaselkääni, koska siihen sattui kovasti. Kirsi näki tämän ja tarjoutui ottamaan kivun pois. Hän piteli varpaitani varmaan noin viiden minuutin ajan ja kipu oli poissa. Ihmeellistä!!! Jos Kirsi ei olisi ollut paikalla, olisin joutunut kärsimään kivusta ties kuinka kauan."

Karen

"Elämässäni on kaikki ollut jo pidemmän aikaa hyvin. Siitä huolimatta kärsin paljon siitä, että ylihuolehdin asioista jatkuvasti ja asetan muiden hyvinvoinnin omani edelle. Kävin Kirsillä hoidossa ja oli uskomatonta, miten hän sai pitelemällä tiettyiä pisteitä päässäni nostettua patoutuneita tunteita pintaan. Tuli itku, mutta sen jälkeen olo oli niin paljon parempi ja kevyempi."

Maria

"Kirsin energiahoito oli mahtava. En ole koskaan aikaisemmin päässyt vastaavanlaiseen rentoutuksen tilaan, ja se tuntui hyvältä. Olen hoidon jälkeen tehnyt Kirsin suosittelemia harjoitteita muutaman viikon ajan ja tunnen niiden seurauksena itseni todella energiseksi. Ja mikä parasta, unenlaatuni on parantunut merkittävästi. Siitä lähtien kun poikani syntyi kolme vuotta sitten olen nukkunut huonosti ja heräillyt monta kertaa yössä. Onneksi näiden hoitojen myötä pystyn taas nukkumaan paremmin. Kotona tehtävät harjoitteet eivät vie paljon aikaa ja siksi niiden tekeminen on mahdollista kaikille."

Päivi

"Oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan hoitojasi. Ensimmäisen hoidon jälkeen olo oli tosi rentoutunut, lihakset tuntuivat lyijyltä ja nukuin tosi hyvin seuraavan yön. Toisella hoitokerralla pään verenkierron elvyttäminen tuntui erityisen hyvältä. Ensin mietimme onko sitä ollenkaan, mutta pitkän ajan päästä alkoi korvissani kuulua kohinaa ja hetken päästä tunsit sormenpäissäsi kuinka veri alkoi kiertää. Hoidon jälkeen olo oli tosi hyvä ja energinen. Tuntui kuin ajattelukin olisi sujunut paremmin. Kiitos ja tapaamme taas hoitojen merkeissä!" 

Raija

"Menin Kirsille hoitoon homealtistumisen aiheuttaman yskän ja sen myötä aiheutuneen unettomuuden vuoksi. Yskä valvotti pitkin yötä, mutta hoidon jälkeen on yskittänyt huomattavasti vähemmän. Tuntuu hyvältä ja rauhalliseltä tällä hetkellä. Teen harjoitteita kotona ja näin työstän itsenäisesti keuhkojen toimintaa. Täytyy kroonistunut tilanne normalisoida. Kohti parempia ja valoisampia aikoja. Kaunis kiitos."

Saara

"Kun teit sen ensimmäisen energiahoidon niin se rentoutti todella paljon ja sai kehon stressitilasta pois. Ensimmäisen kerran vähään aikaan nukuin todella hyvin enkä herännyt kertaakaan yöllä! Sitten toi magneettihieronta solisluille auttoi todella, siis en tiedä miten se voikin toimia niin hyvin, että sait sen kivun tainnutettua. Ja kun hieroit sillä lusikalla, niin ekan kerran mun jalkojen ei nukkumaan mennessä tarvinnut koko ajan liikkua tai ei tarvinnut vaihtaa asentoa."

Susanne

"Olen pitkän aikaa kärsinyt vakavista sydämen rytmihäiriöistä. Siihen on enää apuna ablaatio ja pääsen siihen nyt kevään aikana. Lääkärit ihmetteli, miten mä oon jaksanu. Kiitos sinun! Olen saanut hyvät rentoutus ja muut ohjeet. Ilman niitä en olisi selvinnyt näin pitkälle. Mun sisäinen rauha on alentanut stressiä ja uskon, että se on edesauttanut sydäntä muuttamaan rytmin välillä oikeaksi ja pysymäänkin siinä. Yhden lääkkeen sain lopettaa. Enemmän minä olen uskonut tähän energiahoitoon kuin lääkkeisiin."

Jenni

"Sun hoito oli paras lääke flunssaan! Se tehosi heti ja kaikki oireet oli poissa kahden päivän päästä, eikä tauti pitkittynyt. Kiitos vielä kerran!"