Oireen tai vaivan kokonaisvaltainen hoito

Alitajunnan vääristymistä (alitajuntaiset pelot ja vääristyneet uskomukset) löytyy kaikkien oireidemme ja vaivojemme juurisyyt, ja sen vuoksi juurisyihin asti ulottuva hoito käy näiden työstämisen kautta. Nämä voimakkaat alitajunnan vääristymät ovat syntyneet aikaisempien elämiesi ikävissä tilanteissa ja sen vuoksi KirsiK Energy Medicine -hoidossa ei rajoituta tämän elämän traumojen purkamiseen, vaan otetaan huomioon koko sielunhistoriasi, joka voi olla hyvinkin pitkä ja sisältää paljon merkittäviä syitä nykyisille oireillesi ja vaivoillesi.

Tällä hetkellä alitajuntaiset pelot ja vääristyneet uskomukset nousevat voimalla pintaan ja herkästi triggeröityvät. Tämä triggeröityminen aiheuttaa kehoon voimakasta stressiä, mikä kuormittaa sinun energeettiselle tyypillesi luonteenomaisia energiakanavia eli meridiaaneja ja muita energeettisiä järjestelmiä aiheuttaen vaivasi ja oireilusi. Tämän kuormituksen saa vähenemään ainoastaan purkamalla pelkoja ja uskomuksia, jotka kuormitusta aiheuttavat.

Kehot ovat pitkälti ottaneet ohjat omiin käsiinsä ja työntävät pintaan pelkoja ja uskomuksia, jotka elämäsi erilaisissa tilanteissa ja kehosi sisäisissä prosesseissa triggeröityvät. Pintaan nousseiden pelkojen poispurkaminen on aina ensisijalla niiden aiheuttaman suuren stressin vuoksi, ja sen vuoksi tällainen kehon sanelema vääristymien purku ei välttämättä ole tehokasta jonkin tietyn elämääsi häiritsevän vaivan tai oireen hoitamiseksi. Tällöin tarvitaan systemaattisempaa 'triggeröintiä', joka nostaa esiin juuri niitä pelkoja ja uskomuksia, jotka ovat hoidettavan oireen tai vaivan kannalta olennaisia. Tämä saadaan aikaan mm. käyttämällä energeettisen kehon tasapainotuksessa luonnonkasveja, sieniä ja/tai ruoka-aineita, joita on menneissä elämissäsi käytetty sinua vahingoittavassa tarkoituksessa, ja jotka siksi ovat merkittävä osa oireesi/ vaivasi juurisyiden purkamista.

Hoidossa keskitytään

- purkamaan oireesi/vaivasi kannalta keskeisiä alitajuntaisia pelkoja niin usein kuin se oireesi/vaivasi hoidon kannalta on tarpeellista (tarvittaessa jopa päivittäin),

- muuttamaan oireesi/vaivasi kannalta keskeisiä epäterveitä uskomuksia niin paljon kuin oireesi/vaivasi hoidon kannalta on tärkeä muuttaa,

- syvällisesti tasapainottamaan kehoasi tarpeen mukaan jopa päivittäin käyttäen apuna luonnonkasveja ja/tai ruoka-aineita, joiden avulla tasapainotuksessa päästään syvemmälle,

- tasapainottamaan energeettistä kehoasi kokonaisvaltaisesti vaikuttamalla moniin energeettisiin järjestelmiin rintarinnan (meridiaanit, chakrat, aura, soveltuvin osin energeettisen pohjaverkon eheytys, jne.).

Hoito tapahtuu kokonaisuudessaan kaukohoitona, eli sinun ei itse tarvitse suoraan altistua millekään kasville tai ruoka-aineelle, jolle olet allerginen merkkinä siitä, että sillä on sinua sielunhistoriasi aikana vahingoitettu, eikä mennä hoitoa saadaksesi minnekään. Hoito on 100%:sti luonnollista ja turvallista niin aikuisille kuin lapsillekin. Kehoosi ei tuoda mitään ylimääräistä ulkopuolelta, vaan sisältäpäin tuetaan kehosi omaa kykyä parantaa itse itseään.

Olen tähän mennessä menestyksellä käyttänyt tällaista luonnonkasveja hyödyntävää kokonaisvaltaista hoitoa jalka- ja kasvojen iho-ongelmien, kurkkuärsytyksen ja limaisuuden, keuhko-oireiden, vatsakipujen ja huonovointisuuden sekä virtsavaivojen hoitoon. Näiden lisäksi hoitoa voi käyttää mm. allergioiden ja yliherkkyyksien, poskiontelovaivojen, aknen, päänsäryn ja migreenin, sekä ruoansulatus- ja suolisto-ongelmien hoitoon.

Hoitokokonaisuus suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Sen vuoksi oireiden hallintaan saamiseen tarvittava hoitoaika ja tämän myötä hoidon hinta vaihtelevat tapauskohtaisesti; ne määritetään energeettisen lihastestauksen avulla. Jos oireesi juurisyyt ovat helposti ja nopeasti tavoitettavissa, voi silloin riittää neljän viikon kestoinen hoito. Juurisyiden ollessa syvemmällä, tarvitaan useamman viikon tai jopa kuukausien mittainen hoitojakso. Hinnat lähtevät 600€:sta ylöspäin. 

Jos tällainen täysin uudenlainen lähestymistapa oireesi tai vaivasi hoitoon kiinnostaa, ota minuun yhteyttä sähköpostitse info@kirsik.net. Lähetä minulle kasvokuvasi (tai sen henkilön kuva, joka hoitoa tarvitsee; jos olet jonkin aikaisemman hoidon yhteydessä jo lähettänyt, ei tarvitse lähettää uudestaan) ja anna lyhyt kuvaus, minkälaiseen oireeseen/vaivaan apua kaipaat. Tämän pohjalta arvioin, minkälaisia toimia oireen/vaivan hallintaan saaminen vaatii ja annan tietoosi hoitokokonaisuuden hinnan. Saat hoidolle takuun, eli takaan, että koko hoitojakson läpikäytyäsi saat vaivaasi lähtötilanteeseen nähden helpotusta tai muuten saat rahasi takaisin.