Stressin purkaminen Energy Medicine -tekniikoiden avulla

16.12.2020

Kehoon varastoituneen stressin purkaminen Energy Medicine -tekniikoiden avulla on hellävaraisen tehokasta ja tapahtuu siksi miellyttävällä tavalla. Stressi häiritsee kaikenlaisia toimintoja kehossasi ja sen vuoksi stressin purkaminen kehostasi antaa paljon muutakin hyvää elämääsi kuin vain rentoutuneen olon. 

Energy Medicinen keinoin on mahdollista purkaa haitallinen stressi pois kehosta hetimmiten sen syntyvaiheessa. Se on kaikista suositeltavinta, sillä tällöin stressireaktio saadaan pysäytettyä alkuunsa, eikä se näin ollen pääse aiheuttamaan vakavampaa vahinkoa. Usein kuitenkin reagoimme stressiin vasta paljon myöhemmin, jolloin tarvitaan jo paljon syvällisempää kehon tasapainotusta. Tällöin voidaan joutua mm. elvyttämään lisämunuaisia, korjaamaan hormoniepätasapainoa ja/tai poistamaan jäykistyneen kehon aiheuttamia kiputiloja. Kaikkiin näihin Energy Medicinella on keinonsa, mutta pitkälle edenneen stressin ja sen seurausten hoito tottakai vaatii paljon enemmän panostusta kuin akuutin stressin purkaminen. 

Pitkittynyttä stressiä voidaan pitää kaiken pahan alkuna ja juurena

Pitkittynyttä stressiä voidaan syystä pitää kaiken pahan alkuna ja juurena, sillä se vaikuttaa kaikkeen kehossasi. Se saa rasvan kertymään vyötäröllesi, se saa ajatukset laukkaamaan päässäsi tauotta ilman hetken rauhaa, se sekoittaa unirytmisi ja tekee sinusta väsyneen ja aikaansaamattoman, se sotkee kehosi hormonitasapainon ja sitä myötä itse asiassa pahimmillaan kaiken, se saa kehosi jäykistymään ja synnyttää näin kiputiloja jne. jne. Eli aika merkityksellisestä asiasta kyse, eikö vaan?

Pahimmillaan stressi sotkee kaiken kehossasi.

Mikä tekee stressistä niin haitallista on se, että se varastoituu kehoon huomaamattasi. Voi olla, että mielen tasolla et tunnista olevasi stressaantunut, mutta silti kehosi voi olla täysin stressin vallassa. Selvimpiä merkkejä kehoon varastoituneesta stressistä ovat kehon jäykkyys ja hidas palautuminen rasituksesta. 

Ei ole ollenkaan ennenkuulumatonta, että hoitoon tuleva henkilö kertoo stressitasonsa olevan varsin alhainen. Tutkittaessa hänen energeettistä kehoaan, kertoo se kuitenkin ihan toista tarinaa. Mielelläsi on valtava voima saada sinut uskomaan asioita, jotka eivät ole totta, ja sen vuoksi kehoon varastoituneen stressin määrä voi tulla täysin yllätyksenä. Kehosi on todennäköisesti antanut sinulle viestejä siitä, että kaikki ei ole hyvin, jo pidemmän aikaa. Mutta silloin kun kehosi on päässyt suistumaan pahemmin pois tasapainosta, on viestejä vaikea tunnistaa niiden sekamelskasta. Stressin poistamisen myötä niin kehosi kuin mielesikin pääsee rauhoittumaan, ja sen seurauksena yhteys kehoosi on paljon helpompi palauttaa. 

Miksi nykyajan stessitekijät ovat niin haitallisia?

Kun stressireaktio käynnistyy kehossasi, valmistelee se kehoasi joko taistelemaan tai pakenemaan. Nykyajan stressitekijät ikävä kyllä ovat pitkälti sellaisia, että niitä vastaan ei oikein voi taistella sen enempää kuin paetakaan niitä. Vaihtoehdoksi jää enää se, että ikään kuin jähmetymme. Tällöin stressi pääsee varastoitumaan kehoosi ja alkaa siellä elämään omaa elämäänsä aiheuttaen ajan myötä mitä moninaisimpia ongelmia. 

Nykyajan stressitekijöitä vastaan ei voi taistella tai paeta, jolloin stressi jää purkamatta ja pääsee varastoitumaan.

Vaihtoehtona olisi purkaa stressi heti jollain muulla räjähtävällä toiminnalla. Usein kuitenkin stressi on jo päässyt heikentämään kehoa siinä määrin, että tämä räjähtävä toiminta vain lisäisi kehosi stressitilaa. On siis otettava muut keinot käyttöön ja yksi näistä on Energy Medicine, josta saat lisätietoja täältä. Toinen tehokas keino on esim. TRE (Trauma Releasing Exercises). 

Jos lukemasi perusteella tunnistat, että stressin purkaminen kehostasi voisi olla tarpeen, ja haluat kokeilla Energy Medicinea, ota yhteyttä kuullaksesi lisää tai varaa aika

Lisätietoja stressistä ja sen haitallisista vaikutuksista saat aikaisemmin pitämästäni Facebook livelähetyksestä, jonka tallenteen pääset katsomaan täältä