Mitä Energy Medicine on?

29.11.2020

Energy Medicinen keinoin parannetaan energiavirtauksia energeettisessä kehossa, mikä kytkee päälle kehosi mahtavan itsensäkorjausmekanismin. Jokaisella meistä on omat yksilölliset energeettiset epätasapainotilamme. Kun vaikutamme näihin juuri Sinun kehosi epätasapainotiloihin, tuloksia alkaa syntyä. 

Tekemäni Energy Medicine hoidot pohjautuvat pitkälti Eden Energy Medicineen, jonka on kehittänyt aivan mahtavan ihana Yhdysvaltalainen nainen, Donna Eden. Hän toipui harjoitteidensa avulla vaikeasta MS-taudista ja ryhtyi sen jälkeen opettamaan menetelmäänsä myös muille. Itse olen äärimmäisen kiitollinen Donna Edenille siitä, että hän saatteli minut energeettisen hyvinvoinnin ihmeelliseen maailmaan. Hänen opeillaan pääsin energeettisessä itseni ja muiden ihmisten hoitamisessa hyvään alkuun ja lokakuussa 2022 eriytin Eden Energy Medicinestä oman energeettisen hoitomuotoni, jota ainakin tällä hetkellä kutsun KirsiK Energy Medicineksi. 

Perustuu samaan kuin akupunktio

Mutta siis, mitä Energy Medicine on... Se on yksi moninaisista energiahoitomuodoista. Se perustuu tuhansia vuosia vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen perusteet ovat pitkälti samanlaiset kuin akupunktiossa. Neulojen sijasta vaan käytetään käsiä. Meillä kaikilla on elektromagneettiset kädet, joilla voi tehdä taikoja! Kyllä, myös sinulla on ne samat taikakädet kuin minullakin - ja sen vuoksi omissa hoidoissani opetan asiakkaitani myös itse hoitamaan itseään. Hoitoon ei välttämättä tarvita fyysistä kosketusta, vaan 'energeettinen kosketus' riittää, mikä mahdollistaa vaikuttavan hoidon tekemisen myös kaukohoitona.  

Todellista ennaltaehkäisyä

Kaikissa energiahoidoissa hoidetaan fyysisen kehon sijaan energeettistä kehoa. Edistetään energiavirtauksia energiakehossa ja palautetaan näin kehon ilmiömäinen kyky parantaa itse itseään. Ennen kuin fyysisessä kehossasi ilmenee mitään vaivoja tai sairauksia, ne näyttäytyvät ensin energeettisinä epätasapainotiloina energeettisessä kehossasi. Tämähän käytännössä tarkoittaa, että jos nämä energeettiset epätasapainotilat korjataan ennen kuin ilmenee ongelmia fyysisessä kehossa, jäävät fyysiset haasteet kokonaan syntymättä. Eikö ole mahtavaa? Todellista sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisyä! Mutta tottakai toimii loistavasti myös sen jälkeen, kun sairauksia ja vaivoja on jo päässyt syntymään - korjaus vaan aina vaatii enemmän työtä kuin ennaltaehkäisy. 

Ennen kuin fyysisiä vaivoja ilmenee, esiintyy epätasapainotiloja energeettisessä kehossa. 

Energy Medicine -hoidoilla vaikutetaan useampaan energiajärjestelmään kehossasi. Näistä järjestelmistä tunnetuimpia ovat varmastikin meridiaanit (energiakanavat), chakrat ja aura. Sen lisäksi kehossamme on paljon muitakin hienoja järjestelmiä, jotka mm. ylläpitävät elämäniloa ja määrittävät sitä, mitä me kukin pohjimmiltamme olemme.

Yksilöllistä hoitoa

Mikä Energy Medicinessä on hienoa, on se, että lihastestauksen avulla voidaan määrittää juuri Sinun yksilölliset epätasapainotilasi. Näin Energy Medicine -hoito on täysin yksilöllistä, ja sen teho perustuu juuri tähän. Energy Medicine -tekniikoilla hoidetaan siis juuri Sinua ja Sinun yksilöllisiä haasteistasi - ei jotain keskimääräistä, yleisesti ihmisryhmillä esiintyvää. Tämän vuoksi hoidoilla saadaan tuloksia olipa ongelmasi mikä tahansa, niin fyysinen kuin psyykkinenkin. Sinä itse tuot hoitoon mukaan kehossasi kaikki vastaukset, ja minun tehtäväkseni hoitajana jää lukea vastaukset kehostasi ja antaa kehollesi juuri se, mitä se kipeimmin tarvitsee. 

Energy Medicine -tekniikoilla hoidetaan juuri Sinua - ei jotain keskimääräistä, yleisesti ihmisryhmillä esiintyvää.

Koskaan ei kannata alistua elämään elämääsi rajoittavien vaivojen kanssa, sillä keinoja voittaa haasteet on olemassa! Sinua ei ole tuomittu elämään elämää stressaantuneena kipujen, masennuksen, uniongelmien, suolistovaivojen, sen enempää kuin minkään muunkaan asian kanssa, joka estää sinua elämästä täysipainoista elämää. Uskalla uskoa ja luottaa - elämälle on sinunkin kohdallasi suunniteltu jotain paljon parempaa! Jos haluat kuulla, miten Energy Medicine -hoito voisi olla avuksi Sinulle, ota yhteyttä tai varaa aika.

Rakkaudella,

Kirsi

P.S. Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, käypä katsomassa aiheesta pitämäni Facebook Liven nauhoite. Pääset katsomaan sen täältä. Nauhoitteen tekemisen aikaan edustin Eden Energy Medicineä, mutta koska nykyinen EEM:stä eriyttämäni hoito edelleen pohjautuu siihen, on video edelleen ajankohtainen ja antaa sinulle paljon ymmärrystä tekemästäni Energy Medicine -hoidosta. 


Sinua voi kiinnostaa myös tämä:

Stressin purkaminen Eden Energy Medicine -tekniikoiden avulla