Mitä Eden Energy Medicine on?

29.11.2020

Eden Energy Medicinen keinoin parannetaan energiavirtauksia energeettisessä kehossa, mikä kytkee päälle kehosi mahtavan itsensäkorjausmekanismin. Jokaisella meistä on omat yksilölliset energeettiset epätasapainotilamme. Kun vaikutamme näihin juuri Sinun kehosi epätasapainotiloihin, tuloksia alkaa syntyä. 

Eden Energy Medicinen (EEM) on kehittänyt aivan mahtavan ihana Yhdysvaltalainen nainen, Donna Eden. Hän toipui harjoitteidensa avulla vaikeasta MS-taudista ja ryhtyi sen jälkeen opettamaan menetelmäänsä myös muille. Suomessa EEM on todella uusi juttu, joten se kaivannee vähän esittelyä. Meidän Suomessa EEM hoitoja tekevien määrä voidaan laskea vielä tässä vaiheessa yhden käden sormilla, mutta määrä tulee toivottavasti pian lisääntymään.

Perustuu samaan kuin akupunktio

Mutta siis, mitä EEM on... Se on yksi moninaisista energiahoitomuodoista. Se perustuu tuhansia vuosia vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen perusteet ovat pitkälti samanlaiset kuin akupunktiossa. Neulojen sijasta vaan käytetään käsiä. Meillä kaikilla on elektromagneettiset kädet, joilla voi tehdä taikoja! Kyllä, myös sinulla on ne samat taikakädet kuin minullakin - ja sen vuoksi omissa hoidoissani opetan asiakkaitani myös itse hoitamaan itseään.  

Todellista ennaltaehkäisyä

Kaikissa energiahoidoissa hoidetaan fyysisen kehon sijaan energeettistä kehoa. Edistetään energiavirtauksia energiakehossa ja palautetaan näin kehon ilmiömäinen kyky parantaa itse itseään. Ennen kuin fyysisessä kehossasi ilmenee mitään vaivoja tai sairauksia, ne näyttäytyvät ensin energeettisinä epätasapainotiloina energeettisessä kehossasi. Tämähän käytännössä tarkoittaa, että jos nämä energeettiset epätasapainotilat korjataan ennen kuin ilmenee ongelmia fyysisessä kehossa, jäävät fyysiset haasteet kokonaan syntymättä. Eikö ole mahtavaa? Todellista sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisyä! Mutta tottakai toimii loistavasti myös sen jälkeen, kun sairauksia ja vaivoja on jo päässyt syntymään - korjaus vaan aina vaatii enemmän työtä kuin ennaltaehkäisy. 

Ennen kuin fyysisiä vaivoja ilmenee, esiintyy epätasapainotiloja energeettisessä kehossa. 

EEM hoidoilla vaikutetaan yhdeksään (9) eri energiajärjestelmään kehossasi. Näistä järjestelmistä tunnetuimpia ovat varmastikin meridiaanit (energiakanavat), chakrat ja aura. Sen lisäksi kehossamme on paljon muitakin hienoja järjestelmiä, jotka mm. ylläpitävät elämäniloa ja määrittävät sitä, mitä me kukin pohjimmiltamme olemme.

Yksilöllistä hoitoa

Mikä Eden Energy Medicinessä on hienoa, on se, että lihastestauksen avulla voidaan määrittää juuri Sinun yksilölliset epätasapainotilasi. Näin EEM hoito on täysin yksilöllistä, ja sen teho perustuu juuri tähän. EEM tekniikoilla hoidetaan siis juuri Sinua ja Sinun yksilöllisiä haasteistasi - ei jotain keskimääräistä, yleisesti ihmisryhmillä esiintyvää. Tämän vuoksi EEM hoidoilla saadaan tuloksia olipa ongelmasi mikä tahansa, niin fyysinen kuin psyykkinenkin.

EEM tekniikoilla hoidetaan juuri Sinua - ei jotain keskimääräistä, yleisesti ihmisryhmillä esiintyvää.

Koskaan ei kannata alistua elämään elämääsi rajoittavien vaivojen kanssa, sillä keinoja voittaa haasteet on olemassa! Sinua ei ole tuomittu elämään elämää stressaantuneena kipujen, masennuksen, uniongelmien, suolistovaivojen, sen enempää kuin minkään muunkaan asian kanssa, joka estää sinua elämästä täysipainoista elämää. Uskalla uskoa ja luottaa - elämälle on sinunkin kohdallasi suunniteltu jotain paljon parempaa! Jos haluat kuulla, miten EEM-hoito voisi olla avuksi Sinulle, ota yhteyttä tai varaa aika.

Rakkaudella,

Kirsi

P.S. Jos haluat kuulla aiheesta tarkemmin, käypä katsomassa aiheesta pitämäni Facebook Liven nauhoite. Pääset katsomaan sen täältä


Sinua voi kiinnostaa myös tämä:

Stressin purkaminen Eden Energy Medicine -tekniikoiden avulla