Palvelujeni rakenne

KirsiK Energy Medicine -konseptini palvelujen rakenne on yksinkertainen: 

Palvelujen ydin muodostuu viikkohoidosta (pääsääntöisesti joka torstai), johon voit osallistua joko yksittäisenä hoitona (Energeettistä kehoa tasapainottava ryhmäkaukohoito) tai sitoutumalla kuukausijäsenenä neljään viikoittain toistuvaan hoitoon. Kuukausijäsenenä et sitoudu pidempään hoitojaksoon kuin yhteen (1) kuukauteen kerralla. Voit lopettaa jäsenyytesi missä tahansa vaiheessa jäsenyysjaksosi loputtua. Jokaiseen viikkohoitoon, osallistuitpa siihen yksittäisenä hoitona tai kuukausijäsenenä, voit tarvittaessa liittää mukaan lisämaksusta alitajuntaisten pelkojen purun (á40€). 

Kuukausijäsenenä on eri jäsenyystasoja valittavana tarpeidesi mukaisesti:

- Tasojen 1 ja 2 kuukausijäsenyys sopii sinulle, jolle yksi hoito säännöllisesti viikoittain riittää pitämään olotilasi hyvänä; tason 1 kuukausijäsenyyttä suosittelen ainoastaan sinulle, jolla on aikomus liittää hoitoon mukaan pelkojenpurku viikoittain, sillä pelkojenpurku sisältää akuuteimmin muutoksen tarpeessa olevien uskomustesi määrityksen ja hoitoon mukaan asettamisen. Tason 2 kuukausijäsenyys sopii hyvin sinulle, joka et tarvitse viikoittaista pelkojenpurkua, mutta pakettiin sisältyy tavoitteellinen vääristyneiden uskomusten muuttaminen, mikä on näinä haastavina aikoina kaikilla välttämätöntä, jotta hoito ei jää pelkäksi 'tekohengitykseksi'. 

- Jos olotilasi vakaana pitäminen vaatii energioidesi päivittäistä työstämistä, on tason 3 kuukausijäsenyys sinulle sopiva. Saat joka ilta 20min kestoisen lyhythoidon, jossa kehoasi harmonisoidaan ympäröivään maailmaan, puhdistetaan chakrojasi ja tasapainotetaan muita energeettisiä järjestelmiä, jotka kulloinkin tasapainotusta kaipaavat. Kerran viikossa osallistut kaikille yhteiseen viikkohoitoon, ja kuten alemmilla jäsenyyden tasoilla, voit mihin tahansa viikkohoitoon yhdistää pelkojenpurun. 

- Jos kehosi energiat kaipaavat päivittäistä tukea, ja kehosi nostaa voimalla alitajuntaisia pelkoja pintaan, on all-in-one -kuukausijäsenyys sinulle sopiva. Se sisältää tason 3 jokailtaiset lyhythoidot, viikkohoidot sekä pelkojenpurut kaksi kertaa viikossa, joista yksi on viikkohoidon yhteydessä ja toinen siten, että pelkojenpurku toistuu tasaisesti kaksi kertaa viikossa. Tässä jäsenyysvaihtoehdossa sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua pelkojenpurkuun, vaan ne sisältyvät jäsenyyspakettiin.  

- Jos kehosi pelkojenpurku on voimakasta ja kaipaat pelkojenpurkua tasaisemman olotilan turvaamiseksi kahdesti viikossa, mutta et tarvitse energioillesi jokailtaista tukea, on sinulle toimiva jäsenyyden muoto tehostetun pelkojenpurun kuukausijäsenyys. 

- Jos sinulla on jokin elämääsi häiritsevä oire tai vaiva, jolle kaipaat täsmennettyä kokonaisvaltaista hoitoa, kannattaa tutustua oireen kokonaisvaltaiseen hoitopakettiin


Tässä pääosa palveluistani. Sen lisäksi voit vahvistaa intuitiotasi osallistumalla neljästä hoidosta koostuvaan kolmannen silmän avausprotokollaan, joka alkaa alusta 3.10. Protokolla alkaa alusta aina noin kolmen kuukauden välein ja siihen voit tulla mukaan ainoastaan ensimmäisen osan hoidosta lähtien. 

Jos haluat sitoutua pitkään jopa kahden ja puolen vuoden mittaiseen hoitojaksoon, jossa eheytetään kaikkia energeettisiä järjestelmiä kannatteleva pohjaverkkosi, siitä saat lisätietoa täältä

Kaikkien edellä mainittujen palveluideni hinnat löydät hinnastosta. Hintasivustolta löydät ilmoittautumislinkit, joita klikkaamalla saat palvelusta lisätietoa ennen kuin sitoudut palvelun ostamiseen. 

Jos sinulle on välttämätöntä saada perinteistä fyysistä hoitoa, sekin on mahdollista, vaikka pääosin kaukohoitona palveluni toteutankin. Tästäkin löydät lisätietoa ja pääset lunastamaan hoidon itsellesi hinnastosivulta.